x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
infraestructures

Una nova zona de locals comercials s'edificarà a la part alta de Vivand

Les botigues de planta baixa que fan cantonada amb el carrer Constitució s’enderroquen per aixecar uns establiments renovats
Obres als comerços de la zona alta de Vivand.

La part alta de Vivand tindrà una nova zona comercial

Obres als comerços de la zona alta de Vivand.

Fernando Galindo
Actualitzada 25/11/2019 a les 12:39
Les màquines ja han començat a treballar en l’enderroc dels locals de la part alta de Vivand que tocaven al carrer Constitució. Un cop les construccions actuals estiguin a terra quedarà una parcel·la d’uns 700 metres quadrats on s’aixecaran locals renovats. Malgrat que no s’ha pogut confirmar si el projecte constructiu ja està entrat i aprovat pel comú, fonts consultades va assenyalar que el que pretenen els propietaris actuals (la parcel·la ha canviat de mans) és aixecar novament establiments comercials a l’avinguda Carlemany però amb un toc renovat que es confia que es converteixi en un nou revulsiu per a l’eix comercial.
Els locals comercials que es construiran està previst que siguin de tres plantes (la tercera soterrada). No ha transcendit, però, si hi ha un projecte comercial més en ferm, amb la tipologia d’establiments o fins i tot si les marques que s’hi podrien instal·lar ja estan decidides. Els promotors del projecte de Carlemany són els mateixos que estan al darrere de dos nous edificis que s’estan edificant a la part alta de l’avinguda Meritxell. El primer a tocar del restaurant Mamma Maria i el segon al costat de l’edifici de The Embassy.


De 15 a 20 plantes

Mentre que s’inicia l’enderroc en aquests locals, continua pendent el dels locals situats també a Vivand, però uns metres més a baix a la zona del passatge d’Arnaldeta de Caboet. Aquí els propietaris pretenen aixecar una torre d’entre 15 i 20 plantes d’alçada. Malgrat que els negocis que ocupaven els locals van deixar-los ja a la primavera, els treballs no han arrencat encara perquè, segons les fonts consultades, els diferents propietaris implicats estan acabant de tancar serrells com la cessió urbanística que han de fer al comú escaldenc. La corporació, però, els hauria instat a fer algun treball d’embelliment de la façana per evitar la imatge de local buit. En aquest cas, el projecte passa per fer una zona comercial inferior i pisos de luxe a les plantes superiors. Es va fer un concurs d’idees entre arquitectes per tenir un esbòs del que serà l’edifici, el primer d’aquesta alçada a tocar de l’eix comercial.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts