x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

El Poblet de Nadal torna el 29 de novembre a la capital

La inauguració començarà amb la tradicional encesa de l’enllumenat de Nadal i es rematarà amb un castell de focs
Mònica Codina i Conxita Marsol han presentat el Poblet de Nadal

El Poblet de Nadal torna el 29 de novembre a la capital

Mònica Codina i Conxita Marsol han presentat el Poblet de Nadal

Comu ALV
Actualitzada 18/11/2019 a les 17:21
La quarta edició del Poblet de Nadal torna el 29 de novembre a la plaça del poble d’Andorra la Vella, i se’n podrà gaudir fins al 29 de desembre. La cònsol major de la parròquia, Conxita Marsol, i la consellera de Promoció Turística i Comercial i Recursos, Mònica Codina, han presentat les particularitats i novetats d’aquesta edició, que estarà composta de 39 paradetes, 5 punts de màgic selfie, tasts gratuïts a les paradetes amb productes gastronòmics, focs artificials i activitats infantils. Divendres 29 de novembre es durà a terme la inauguració amb la tradicional encesa de l’enllumenat de Nadal de la parròquia, l’espectacle itinerant Gueule d’Ours que desfilarà per l’avinguda Meritxell fins al Mercat de Nadal, on, després d’una actuació dels Petits Cantors del Principat d’Andorra, tindrà lloc un castell de focs d’artifici. El mercat de nadal, que estarà obert de dijous a diumenge, així com durant els dies de Pont de la Puríssima i les vacances escolars, oferirà més diversitat de productes nadalencs i potenciarà el sector gastronòmic. Així doncs, cada cap de setmana les paradetes faran un tast gratuït i al migdia se celebraran degustacions de grans xefs.
Codina ha expressat que després de quatre anys “el Poblet de Nadal ja és més que un referent, hem augmentat les paradetes així com els productes”, de fet hi ha gent que no ha pogut aconseguir la seva a causa del alt nombre de participants d’enguany, i ha comentat que “se sumarà al Black Friday i a les promocions comercials d’aquestes dates”.

Quant a les novetats pels més menuts de la casa, cal destacar l’obertura d’una renovada Oficina de Correus Màgica a la plaça Guillemó fins al 5 de gener, regentada per un grup de menairons i on els infants podran dipositar les cartes que adrecin al Pare Noel i els Reis. Hi ha un segon espai, anomenat Parc Nadal, situat a la confluència de les avingudes Meritxell i Riberaygua (l’antiga caserna de bombers), on es concentraran les activitats infantils gratuïtes, també disponibles fins al 5 de gener, com són la pista de gel sintètic i un tobogan de grans dimensions per lliscar sobre d’un trineu.
El pressupost total del Poblet de Nadal d’enguany ha estat de menys de 400.000 euros, on Andorra Turisme en retornarà 25.000€. Per tal d’arribar a tots els visitants s’han fet 25.000 pamflets en català, la mateixa quantitat en castellà, 10.000 en francès i 5.000 en anglès.
  • #1 Jhon
    (19/11/19 06:18)

    M'agrada molt que la Sra.Marsol estigui orgullosa de la seva parròquia. Dissabte al matí la convido a dona una volta per els camins suds d'entrada a la parròquia (Santa Coloma) i ensenyarli la nova fauna de plàstics, gots, vidres,etc...que tenim per tots els camins,voreres,camps desde la Margineda fins a bombers. Sense contar el vomitats, pixades, etc...i ja ni en parlem del soroll i malestar que li causen als veïns. Sense que part del Comú facin res per evitar tot això.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts