Arcalís manté la data d'inici si la meteorologia ho permet

L’estació d’esquí té activa des de dilluns la producció de neu artificial

Arcalís manté la data d'inici si la meteorologia ho permetORDINO ARCALÍS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ordino Arcalís manté la data d’inici de temporada el 16 de novembre tenint en compte la meteorologia. L’estació d’esquí té activa des de dilluns la producció de neu artificial gràcies a l’arribada del fred i les nevades caigudes durant el cap de setmana. Així, esperen que les previsions meteorològiques siguin favorables, tot i que “fins a la setmana vinent no podrem confirmar definitivament si obrim pistes o no”, va assenyalar Diana Pérez, responsable de l’equip de comunicació de l’estació.

La responsable també va manifestar que des de dilluns tenen els canons actius i que l’equip tècnic treballa cada nit per garantir que el terreny tingui unes condicions favorables. “Ho tenim tot preparat, en l’àmbit tècnic i de personal. Les infraestructures estan llestes i revisades per començar a funcionar, però hem d’estar pendents de les condicions del ter­reny i les temperatures de la setmana que ve, ja que si comença a fer bon temps i es desfà la neu haurem d’ajornar l’obertura.”

La intenció de l’estació és obrir el sector de la Coma, que se situa a 2.200 metres, i amb el nou telecabina aquest sector pot operar com una petita estació independent fins a l’obertura de la resta de l’estació. “La idea seria obrir en la data fixada la zona de la Coma només. Obrir la resta de pistes seria complicat, ja que necessitaríem que comencés a nevar 30 centímetres al dia almenys i les previsions no ho auguren”, va matisar Pérez.

Respecte a les estacions de Pal Arinsal i Grandvalira, ambdues han confirmat al Diari que tot i el bon pronòstic de nevades no es plantegen obrir les pistes abans del 30 de novembre, la data que van anunciar. Cristina Rodríguez, responsable de comunicació de Pal Arinsal, va exposar que en el seu cas aquest fet té lloc perquè “vam mantenir el Bike Park actiu fins al 25 d’octubre, i necessitem almenys un mes per poder adequar el terreny i habilitar l’estació d’esquí”. I va informar que ja tenen en marxa l’habilitació de les pistes i que actualment els tècnics ja estan treballant en el manteniment de les infraestructures de l’estació.

tracking