reportatge

Una fira de cap per avall

Més de 120 estands van rebre la visita de milers d’assistents en una segona jornada de la Fira que va estar marcada pel bon temps. Tot i que l’exposició de vehicles segueix sent el gran atractiu, els forfets amb descompte i la realitat virtual també van captar l’atenció.

Una fira de cap per avallÒscar Serrano

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Realitat virtual, food trucks, forfets amb descompte, cotxes de cap per avall i molta gent. Tots aquests elements, amb l’ajuda del bon temps, van fer del segon dia de la Fira d’Andorra la Vella una jornada positiva per tots els estands que van gaudir d’una bona afluència de gent “tot i tenir dies festius la setmana vinent”, segons Àlex Pastor, director comercial de Becier.

Els estands de cotxes i motos segueixen sent, com cada any, els espais més visitats, no obstant això, aquesta segona jornada de Fira es va caracteritzar per una bona distribució dels visitants arreu de les diferents zones i és que en qualsevol racó hi havia coses a fer, tots els espais cridaven l’atenció i això va fer que els turistes no es concentressin en un sol lloc, sinó que voltessin tant pels estands centrals de FEDA i de les pistes d’esquí, com per la fira d’associacions i la zona de productes agrícoles i artesans del país.

Tot pensat per fer de la Fira un espai replet d’activitats i distraccions, només a l’entrada ja hi havia camions amb menjar i zones de descans on la gent seia i es prenia el seu refresc. Un cop amb forces, entraven a la carpa central i generalment es dividien entre els que anaven a comprar el seu forfet amb descompte, on hi havia grans cues, els que, amb els més petits, visitaven la zona de realitat virtual de FEDA on es projectaven imatges de conscienciació amb la sostenibilitat i els que anaven de cap a la zona de vehicles. Un cop cada un d’aquests grups havia fet la seva primera parada, visitava, amb més calma, els altres estands de la carpa com el de Zero Latency, on gent disfressada de zombi mostrava les novetats de l’empresa. La següent zona on s’acumulava gent era davant de l’escenari de la fira d’associacions, on totes les entitats van preparar diferents espectacles, des de coreografies amb gossos fins a sevillanes. Per arrodonir la festa, les associacions d’estrangers residents van aportar un pessic de la seva cultura amb menjar, beure i música de zones de l’Àfrica, Àsia i Sud-amèrica.

Acabat el recorregut interior, però, encara hi havia activitats que cridaven l’atenció als visitants. A tocar del Parc Central, la carpa de l’Automòbil Club va portar un cotxe que es posava de cap per avall i simulava un accident. La gent feia cua per veure com els instructors donaven indicacions a l’hora de veure’s a la situació, però després només “uns 200 valents en tot el cap de setmana s’han atrevit a ficar-se dins i viure l’experiència”, va explicar Pere Carulla, instructor de conducció.

tracking