Punt400 i l'Associació de Frikis preparen un passatge del terror

El túnel tindrà a veure amb els malsons i es podrà entrar amb grups d’entre 4 i 6 persones

Punt400 i l'Associació de Frikis preparen un passatge del terror

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els joves del Punt 400, juntament amb l'Associació de Frikis d'Andorra, està preparant el Túnel del Terror Projecte Malson, que es farà el dia de la Castanyada, el 31 d'octubre, a l’edifici Els Arcs a partir de les nou del vespre i fins a les 12 de la nit. Aquesta és la primera vegada que s'ajunten les dues agrupacions per crear aquest tipus d'activitat. Els grups seran d'entre 4 i 6 persones i aquestes tindran entre 5 i 10 minuts per aconseguir sortir del passatge, ja que, a part de ser un recorregut en sentit únic, segons el president de l'Associació de Frikis, Jonathan González, hi haurà algun punt on l'assistent “haurà de participar d'alguna manera per poder continuar endavant. Busquem voluntaris per erradicar els malsons i, a partir d'aquí és quan començarà el passatge”.

Des del Punt400 creuen que és una bona oportunitat per iniciar projectes conjunts, ja que consideren que “a la Massana tenim un col·lectiu de joves que encaixa al perfil de l'associació i, per tant, pot ser bo treballar conjuntament”.

En total hi haurà sis voluntaris de l'Associació de Frikis que participaran en el projecte. “Molts de nosaltres tenim experiències en rooms escapes, parcs temàtics com Horrorland i, per tant, som coneixedors del tema i sabem què pot agradar a l'espectador. A Andorra hi ha molt potencial que encara s'ha de descobrir”, va apuntar González. Així, els joves frikis esperen que aquest projecte agradi als assistents i que es pugui continuar desenvolupant-lo de cara a pròximes edicions.

tracking