El comú estudia si ha d'indemnitzar el jove ferit al rec del Solà

La cònsol major va visitar el jove a l’hospital i deixa el cas en mans de l’asseguradora, que decidirà quina serà la indemnització

El comú estudia si ha d'indemnitzar el jove ferit al rec del Solà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Principi d’acord entre el comú i el jove accidentat al rec del Solà, que va agrair la preocupació de la corporació. D’aquesta manera ho van justificar les dues parts, i és que ni el ferit té la intenció de presentar-se davant la justícia ni el comú posa aquesta via com a preferent.

La cònsol major, Conxita Marsol, va visitar l’hospital per veure l’estat del ferit. “El vaig anar a visitar dimarts i la veritat és que el vaig veure molt bé i molt fort”, va dir Marsol, que va explicar que el següent pas és responsabilitat de l’asseguradora del comú: “El que ha de fer ara és redactar una carta en què expliqui què va passar exactament. Nosaltres ja ens hem posat en contacte amb l’assegurança i ara és feina seva.”

L’asseguradora de la corporació, doncs, serà a partir d’ara qui investigarà el cas i per al comú tot són incògnites. “No sabem res del que va passar. No tenim coneixement exacte de com van succeir els fets, no sabem si és que la barana estava mal collada, no entenem com pot ser que no ens arribés cap notificació en una setmana”, va explicar Marsol, que va destacar que el cas passa per investigar “com pot ser que ens n’adonéssim per la premsa”.

D’altra banda, el jove ferit va veure amb bons ulls que la cònsol major el visités a l’hospital i va voler agrair la seva col·laboració per “fer que res d’això torni a passar”. “Vaig parlar amb Marsol i la veritat és que ho agraïm molt. Si l’assegurança ens dona el que nos­altres creiem oportú ens donarem per satisfets”, va dir el jove resident, que no va negar, però, que si la companyia asseguradora del comú no aporta la suma que s’esperen el cas vagi a judici: “Seria una ximpleria anar davant la justícia i ficar-se en un judici que pot durar anys si el comú s’acaba fent càrrec dels danys i perjudicis. Però si al final no arribem a un acord perquè el que ens ofereixen està lluny del que nosaltres demanem, haurem de parlar amb el meu advocat per veure quina via podem seguir.”

Mentre la corporació es posa darrere de l’assegurança i aquesta investiga el cas, el jove ferit es va posar en contacte ahir, per primera vegada, amb el seu advocat per veure quina podria ser la suma que li correspon. “Jo soc esportista i estic dins la Federació de Boxa. Aquest any ja l’he perdut i aquest és un problema important per a mi. Avui he contactat amb l’advocat per primera vegada, però volem anar amb calma perquè, de moment, la relació amb el comú és bona”, va explicar el jove ferit, que va afegir que tornarà a parlar amb l’advocat per decidir quin és l’import d’indemnització que pot demanar quan surti de l’hospital.

Tot i no estar recuperat en la seva totalitat fins d’aquí a uns mesos, l’evolució és molt favorable i, sense encara confirmació per part dels metges, el més probable és que aquesta setmana pugui tornar a casa. “Quan el vaig veure dimarts em va comentar que segurament aquesta setmana tindria l’alta. El més important és que es recuperi”, va concloure Marsol. Amb l’entesa entre les dues parts per voler solucionar el problema ja només queda l’asseguradora, que investigarà i tindrà l’última paraula.

tracking