x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
SANT JULIÀ

L'educadora de carrer treballarà per prevenir el 'botellón'

La consellera de Social, Francesca Barbero, ha exposat que per solucionar aquest problema s'ha de treballar conjuntament entre el Govern i els comuns
L'educadora, Júlia Barón, la consellera de Social, Francesca Barbero, i la tècnica de Joventut, Lídia Rebés durant la roda de premsa d'aquest matí

L'educadora de carrer treballarà per prevenir el botellón

L'educadora, Júlia Barón, la consellera de Social, Francesca Barbero, i la tècnica de Joventut, Lídia Rebés durant la roda de premsa d'aquest matí

Comú Sant Julià
Actualitzada 08/10/2019 a les 12:47
Aquest matí ha tingut lloc la presentació del projecte de l'educadora de carrer i de les activitats de joventut a Sant Julià de Lòria, on un dels temes que s'ha tractat són els 'botellons'. La prevenció del consum d'alcohol entre el jovent és una de les tasques que l'educadora de carrer laurediana, Júlia Barón, tracta amb els grups de joves de 18 a 30 anys des del mes de juliol, entre altres preocupacions i inquietuds, com la recerca de feina. La consellera de Social, Francesca Barbero, ha exposat que per solucionar el problema del botellón "s'ha de treballar conjuntament entre el Govern i els comuns". A més, ha dit que "la idea és que els joves tinguin un lloc de referència on es trobin a gust, on es doni resposta a les seves demandes, inquietuds i on puguin expressar i fer les activitats que els agraden".
Aquesta iniciativa s'emmarca dins d'un treball de camp que s'ha estudiat en dues fases, la primera amb un grup de joves de 18 a 30 anys i després amb la de 12 a 17 anys, enfocant les seves preocupacions segons la franja d'edat. A més s'ha creat un grup de WhatsApp com a mitjà per a comunicar-se i s'ha fet una sortida a Naturlandia. També s'han presentat les activitats temàtiques que es faran per a celebrar la castanyada, on hi haurà tallers, maquillatge i actuacions des del dimarts 22 al dijous 31 d'octubre. 
Etiquetes
  • #6 Mannix
    (09/10/19 10:36)

    Paqui va dir..
    La consellera Barbero es la única que ha fet bona feina al comú del Sr. Vila. Els fets son irrefutables.

    Respondre
  • #5 Paqui
    (09/10/19 00:47)

    Ja et queda poc Paqui... cap a casa i no tornis...

    Respondre
  • #4 Dr. Jekyll i Mr. Hyde.
    (08/10/19 16:19)

    La joventut són un reflex dels seus pares i de la societat, joventut decadent i alcoholitzada? Societat decadent, politica, econòmica, social i culturalment.
    El que hem de fer és canviar els patrons socials, si no estarem donant pals de cec.

    Respondre
  • #3 Jordi Brau
    (08/10/19 14:23)

    Multes de 3000€ i ens estalviem un sou i perdre el temps...

    Respondre
  • #2 karlitos
    (08/10/19 14:01)

    Perque la sra Barbero no diu quant an guanyat el seu govern amb les parades de cerveja a la festa major...…!Cotxes de xoc NO cerveja Si....La festa major de Sant Julia per primer cop de la Historia ensenblava una fira de CERVEJA......Hara veniu a parlar d´educaciò al carrer quand vossaltres an tret el servei de juventud que tenia el poble….Ui les eleccions i les cadires i els bons sous que cobreu per ser fals....Ui que hipocrisia....Ui….

    Respondre
  • #1 Gonzo
    (08/10/19 13:32)

    No ni ha res més intocable que l'alcohol,totes les polítiques socials encaminades a regular el consum l'alcohol estan condemnats als fracàs, ni han massa interessos creats al voltant d'aquesta droga legalitzada.

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts