Infraestructures

Torres presenta un nou mirador al Pas de la Casa

El ministre d'Ordenament territorial també ha inaugurat la segona fase de la passarel·la de fusta que uneix el carrer Major amb l'avinguda d'Encamp i voreja el riu Arieja

Nou mirador al Pas de la CasaSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre d'Ordenament territorial, Jordi Torres, ha inaugurat aquest matí un nou mirador sobre el Pas de la Casa. L'espai està situat al Port d'Envalira i conté una caseta i uns bancs per gaudir més còmodament de l'atractiu de la zona. Els treballs han costat 107.437,44 euros i inclouen una zona d'aparcament, un tram per a vianants i una àrea amb vegetació.Torres ha destacat que el mirador forma part del projecte de millora de l'entorn urbà fronterer del Pas, que es va aprovar l'any 2016.

El titular d'Ordenament també ha presentat la segona fase del passeig que bordeja la llera esquerra del riu Arieja. El passeig, que té una llargada d'uns 400 metres, va des del carrer de l'Abeurador fins a l'avinguda d'Encamp. Les obres han tingut un cost de 969.995,71 euros i completen tot el projecte del passeig. El nou tram té la mateixa estètica que el primer, amb una passarel·la amb lames de fusta construït sobre una estructura metàl·lica elevada amb l'objectiu d'evitar la modificació del terreny. Amb aquestes dues fases completades, els vianants poden passejar des del carrer Major fins a l'avinguda d'Encamp.

tracking