TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

construcció

La Massana fixa la data per subhastar Ribasol Park

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de comú de la Massana ha fixat el 15 de novembre per dur a terme la subhasta dels dos edificis i les places d’aparcament del complex Ribasol Ski-Park, a Arinsal. El preu de sortida serà de 4.186.000 euros, amb dites de 5.000 euros, i no hi haurà la possibilitat de dur a terme una segona subhasta en cas que no hi hagi cap comprador interessat.

El cònsol major, David Baró, va explicar que el comú és propietari d’aquests béns immobles que falten edificar per dins i que “esperem que el nou propietari decideixi fer-hi un hotel o pisos, ja que n’hi podria haver un total de 79”. A més, Baró va remarcar que l’operació seria molt positiva per a les arques públiques perquè el fons líquid de tresoreria s’incrementaria en més de quatre milions d’euros més del total de vuit milions que té actualment.

El conseller de la minoria Albert Esteve va afegir que “un ús públic no se li podia donar i segur que un privat podrà fer un millor ús de l’espai”.

El comú va rebre aquesta propietat fa tres anys, ja que el promotor va cedir-la gratuïtament a partir d’un conveni urbanístic.

Els interessats a veure el complex poden fer-hi una visita concertant una cita prèvia al comú.

tracking