Els bombers controlen l'incendi forestal de Canillo

L'origen del foc ha estat una espurna provocada per una radial d'un dels operaris que estava treballant a una torre d'alta tensió. El vent ha fet que es propagués i es cremés fins a 300 metres quadrats

Els bombers controlen l'incendi forestal de CanilloAlexandra Muratet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Bombers ja tenen controlat l'incendi que s'ha iniciat a les 15.30h a Canillo, més concretament a lazona de La Traba, a la sortida de Canillo direcció a Soldeu. L'origen del foc ha estat una espurna provocada per una radial d'un dels operaris que estava treballant a una torre d'alta tensió.El vent ha fet que es propagués i es cremés fins a 300 metres quadrats.Les tasques d'extinció seguiran mentre hi hagi sol, a la nit hi haurà un dispositiu de vigilància i dema al matí acabaran d'extinguir-lo.Per dur a terme les tasques d'extinció de les flames, d'un diàmetre de 200 metres, s'han mobilitzat 11 operatius, amb dotacions de Canillo i Andorra la Vella, 3 camions, 3 vehicles lleugers i 2 helicòpters.

Des del compte de twitter d'Andorra Lovers han penjat diversos vídeos gravats des de l'Aldosa on es pot veure el fum que ha generat l'incendi i la feina dels bombers per sufocar el foc.

Els bombers controlen l'incendi forestal de Canillo

Els bombers controlen l'incendi forestal de Canillo

tracking