Barbero assegura que no compartirà candidatura amb Vila i el seu equip

La consellera del comú afirma que li agradaria continuar, però “ja veurem les diferents opcions que hi ha i si hi tinc cabuda o no”

Barbero assegura que no compartirà candidatura amb Vila i el seu equipLorena Giménez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera de l’àrea Social al comú lauredià, Francesca Barbero, va assegurar que no compartirà candidatura amb Vila i el seu equip a les eleccions comunals del mes de desembre. Tanmateix, la consellera va afirmar que li agradaria continuar en política, però “ja veurem les diferents opcions que hi ha i si hi tinc cabuda o no”. “M’agradaria continuar, perquè en quatre anys no hem tingut temps d’acabar tota la feina que ens havíem proposat, dins de la meva conselleria, em refereixo”, va destacar. Barbero també va matisar que no té previst encapçalar cap llista a les eleccions.

El motiu pel qual la consellera no vol repetir amb Laurèdia en Comú és perquè “vam estar bastant excloses, no formem part del grup de decisió del govern comunal i, evidentment, m’he sentit una mica apartada”, va assenyalar. D’altra banda, va apuntar que “sí que he pogut treballar bé dintre de la meva conselleria, però no he pogut formar part de les decisions”, és a dir, “no hem pogut influir de cap manera en les polítiques de la parròquia, i en les nostres conselleries a vegades ens ha estat complicat poder transmetre allò de què parlàvem en comissions a la junta de govern comunal”.

Respecte a les declaracions de Josep Miquel Vila, cònsol major, sobre el projecte de la tirolina, el ràfting i el passeig del riu, Barbero va manifestar que no comparteix les idees del cònsol, ja que “penso que Sant Julià ara potser té altres prioritats i necessita altres coses actualment”. Igualment, ”són les seves idees i les respecto totalment, però potser no les duria a terme”.

LA 3a SETMANA DE LA GENT GRAN ACOLLIRÀ DISSET ACTIVITATS

La tercera Setmana de la gent gran a la parròquia laurediana acollirà disset activitats. “Algunes les han proposat ells mateixos”, va afirmar Montse Cobos, cap del departament de Serveis Socials i Participació Ciutadana. La setmana tindrà lloc del 30 de setembre al 6 d’octubre, incloent-hi el Dia internacional d’aquest col·lectiu, l’1 d’octubre. L’objectiu és promoure l’envelliment actiu de la gent gran que resideix a la parròquia.

tracking