Fi de temporada dels horts a la Margineda

Els 34 hortolans que s'han encarregat dels espais de cultiu han celebrat un dinar de germanor amb els productes recol·lectats de les parcel·les

Els hortolans de la Margineda finalitzen la temporadaComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els hortolans de laMarginedahan tancat avui la temporada amb el tradicional dinar de germanor que s'ha celebrat als terrenys on han estat treballant els horts des del mes d'abril i amb els productes recol·lectats dels espais de cultiu. L'acte ha comptat amb la presència de la cònsol major deConxitaMarsol, el conseller de Social del comú, Carles Areny i el propietari dels terrenys, Xavier Cardelús. En el projecte d'aquest any 34 persones majors de 65 anys, totes les que van sol·licitar una plaça, han pogut cuidar una parcel·la i ningú s'ha quedat sense espai de cultiu. El Servei deRehabilitaciócomunitària per a Adolescents (SRCA) també han participat en el projecte per continuar amb la col·laboració intergeneracional entre la gent gran i els joves, qui han cultivat i compartit tècniques conjuntament.

La iniciativa està capitanejada per la Fundació Julià Reig amb l'objectiu de fomentar l'activitat física i les relacions socials entre els més grans.

tracking