x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

Ovació a Marsol... o a l'arròs?

Més de quatre-centes persones es van apropar ahir a l’aparcament de davant de l’espai Columba per degustar el plat que elabora cada any el xef Abundi Monterde. L’espera es va fer llarga i per això quan va arribar la cònsol, que serveix els plats, va esclatar el poble.
L’arrossada popular de la festa major de Santa Coloma és un referent consolidat que la gent espera amb ganes. Amb massa potser perquè si estava previst començar a servir els plats cap a les 14.00, 20 minuts abans ja s’havia format una cua de més de cinquanta persones que volien rebre les primeres racions de l’arròs melós que fa el “maestro paellero” Abundi Monterde. L’espera es va fer llarga i el sol de justícia queia sobre els seus caps però tranquils, fins aquí també ha arribat aquesta nova moda de portar paraigües per tapar-se el sol. Alguns però semblaven de
  • #3 Michel
    (27/08/19 08:30)

    Ave Cesar....el poble et saluda

    Respondre
  • #2 Narcisisme polític
    (26/08/19 10:19)

    El selfie polític és un fenomen digne d'estudi, és un gran aparador on la Marsol es mostra davant milers de persones a les quals no coneix, però l'utilitza amb interessos promocionals i de campanya, buscant l'aprovació constant dels altres.

    Respondre
  • #1 Photo-bombing
    (26/08/19 10:08)

    No hi ha res més curiós que les festes de poble, on el populatxo se li dóna arròs, llenties i garrafa de vi mentre que els nostres representants polítics mengen filet i llobarro a la nostra salut.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts