Conxita Marsol aposta per revifar Santa Coloma

L’objectiu que Marsol s’ha marcat és fomentar l’arribada de negocis a la zona un cop s’ha començat a ordenar

Conxita Marsol aposta per revifar Santa Coloma

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La corporació s’ha marcat com a objectiu fer créixer el teixit econòmic de Santa Coloma un cop s’ha començat a ordenar la zona, se l’ha dotat de noves infraestructures i s’ha apostat perquè sigui la gran entrada a Andorra la Vella, va explicar ahir la cònsol major, Conxita Marsol, en la inauguració que va presentar de l’exposició “la nova Santa Coloma”, que estarà un mes oberta a l’exterior de l’espai Columba, i en la qual s’explica gràficament la forta inversió que s’ha fet durant el mandat. “Santa Coloma és molt gran i a veure si entre tots podem fer que augmenti l’activitat econòmica. Ara ja l’hem ordenat i esperem a veure si passa el mateix que a Andorra la Vella on sí que s’estan entrant molts projectes. Esperem que els propietaris s’animin i es faci més construcció”, va declarar. Malgrat les intencions, Marsol reconeix que són pocs els interessats a invertir-hi encara però que pel que sap, els principals interessos estarien a fer pisos i projectes industrials. “Encara no tenim moltes consultes però pel que sabem, seria per fer una mica d’habitatge i una zona més industrial, però és tot molt embrionari encara”. En aquest sentit la cònsol reconeixia que el més important “és fer un pols atractiu i a veure si ho aconseguim. Per la nostra part, ho intentarem, hi treballarem i posarem totes les facilitats que ens permeti la llei”.

Marsol va destacar la forta inversió que la corporació ha fet a la zona. Concretament, s’hi han invertit uns sis milions d’euros per millorar les infraestructures i, sobretot, finançar els treballs de separativa d’aigües que permetrà acabar amb els episodis d’inundacions. “És molt important tot el que s’ha fet i la separativa en concret ha costat més de tres milions d’euros. Era una obra que calia fer i, malgrat que ens quedi un trosset per acabar, estem molt més tranquils”. La cònsol es va referir també a la construcció del parc de la Serradora i l’arranjament del Contrapàs. La reforma del carrer de la Plana on s’ha fet una plaça que els infants de l’escola han batejat com a plaça del Consell d’Infants. El mateix espai Columba, però sobretot la rambla que s’està fent per unir per als vianants, Santa Coloma i Andorra la Vella. Dins d’aquest projecte s’inclou l’arc de leds que es va encarregar per atraure els cotxes cap a la zona quan pugin per la CG-1. Segons Marsol, ja està encarregat “i si tot va bé, estarà instal·lat abans de final d’any”.

TANCAT PARCIALMENT L'APARCAMENT DE MOTOS AL ROC DELS ESCOLLS

ANDORRA LA VELLA. El comú ha tancat parcialment el petit aparcament per a motos que està situat a tocar de la plaça Rebés, a sota del Roc dels Escolls, després de detectar un “petit” perill d’esllavissades a la zona. De fet, ja va encarregar un informe geològic després que dimarts passat caiguessin unes quantes roques. Encara no se sap quant de temps romandrà mig tancat.

Conxita Marsol aposta per revifar Santa Coloma

tracking