L'oposició proposa construir més en amplada a canvi d'alliberar espai

La cònsol major, Trini Marín, assegura que és una qüestió que hauria d'abordar el proper comú

L'oposició proposa que es pugui construir més en amplada a canvi d'alliberar més espaiANA / M. F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'oposició d'Escaldes-Engordany ha proposat aquesta tarda en el consell del comú que es permeti construir més metres quadrats en amplada a les plantes superiors de l'edifici a canvi d'alliberar més espai. El conseller de Liberals d'Andorra + Independents, Higini Martínez-Illescas ha posat damunt la taula aquesta possibilitat, la qual ha estat secundada per la consellera socialdemòcrata, Cèlia Vendrell, arran que un propietari del Clot d'Emprivat ho hagi plantejat. La cònsol major, Trini Marín, ha destacat que ella no tanca la porta a aquesta modificació, però haurà de ser la propera corporació comunal qui hagi d'analitzar-ho ja que considera que no és una qüestió que s'hagi d'abordar en el final de mandat.

Per altra banda, en el torn de precs i preguntes, Martínez-Illescas ha demanat que si hi ha un pla B en cas que es contaminin les fonts de la Vall del Madriu i s'hagi de tallar el subministrament d'aigua de la parròquia. Marín ha assegurat que s'ha instat a Capesa a buscar noves captacions d'aigua i ha indicat que aquesta ja té dos dipòsits per a casos concrets.

La sessió de consell de comú també ha servit per donar el vistiplau a la modificació de la llei de finances comunals i per aprovar una transferència de crèdit per a la construcció d'un tram de col·lector a la plaça Coprínceps.

tracking