El comú afegirà un nou vestidor, un bar i cent seients a Prada de Moles

El BOPA va publicar ahir la convocatòria del concurs nacional per portar a terme el projecte, que tindrà un cost d’uns 450.000 euros

El comú afegirà un nou vestidor, un bar i cent seients a Prada de MolesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Encamp portarà a terme una reforma a Prada de Moles els propers mesos. Ahir es va publicar al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) la convocatòria del concurs nacional per tiar endavant el projecte, que es concretarà en un mes aproximadament. La reforma de les instal·lacions consistirà a ampliar l’edificació amb un nou vestidor i més zona de magatzem, la qual cosa permetrà augmentar la capacitat de la grada amb 100 nous seients, arribant així als 600. D’altra banda, el projecte també preveu la construcció d’un bar. Les obres tindran un cost d’uns 450.000 euros.

Segons han explicat fonts del comú, aquesta reforma ja estava planificada abans de conèixer l’ascens de l’FC Andorra a segona divisió B, ja que prèviament s’havien detectat algunes mancances que la corporació volia corregir. Concretament, expliquen, es va observar durant els tornejos d’estiu que s’organitzen a les instal·lacions que hi havia la necessitat de comptar amb més vestidors. L’ampliació de les instal·lacions es portarà a terme a la part dreta (si es mira des del terreny de joc) i permetrà augmentar la capacitat de la grada perquè els seients estan situats a sobre dels vestidors.

Quant a les reformes necessàries per adaptar-se a la normes que la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) imposa per a les instal·lacions esportives que acullen partits de segona divisió B, fonts comunals apunten que es poden portar a terme sense la necessitat de fer cap obra. En aquest sentit, només calia establir un perímetre al voltant del terreny de joc, un requeriment que es complirà mitjançant diverses tanques.

En cas que l’FC Andorra arribés al futbol professional (segona divisió), la normativa estableix que hauria de jugar els partits a casa en un estadi d’una capacitat mínima de 6.000 espectadors,15.000 en el cas de primera divisió, per la qual cosa hauria d’abandonar Prada de Moles. En aquest escenari, el cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, va avançar el mes passat que es construiria un estadi que servís com a espai multifuncional per poder fer-hi espectacles. Tant el comú d’Encamp com el d’Andorra la Vella ja estudien quins terrenys disponibles hi ha per portar a terme el projecte.

tracking