Marsol espera una festa major sense cap tipus d'aldarulls

Assegura que la festivitat és més tradicional, tot i així crida al civisme i al consum responsable de begudes alcohòliques

Marsol espera una festa major sense cap tipus d'aldarullsLorena Giménez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va afirmar ahir que creu que els aldarulls de Sant Julià “no es repetiran a la capital”. Tanmateix, va assegurar que “és una festa major més tradicional i més tranquil·la”, ja que “els actes s’organitzen molt més aviat”, sobretot els concerts. El comú fa “dos o tres anys que va optar per fer uns horaris més adaptats”, i per aquest motiu, “normalment no hi ha problemes i no creiem que aquest any n’hi hagi d’haver”, va assenyalar.

Pel que fa al consum d’alcohol, Marsol va manifestar que “nosaltres no tenim barres, són els mateixos bars que fan la venda i mantindran els preus habituals”. Així, “els hem demanat que no facin ofertes o promocions de refrescos o tot allò amb alcohol, i en principi tots estan disposats a col·laborar-hi”. Tanmateix, va cridar al civisme i al consum responsable, ja que “sempre pot passar alguna cosa puntual, però el que val la pena és que tots puguem gaudir de la festa amb alegria i bon humor”.

LA CONFRARIA D'ESCUDELLAIRES DONA EL TRET DE SORTIDA AL PREGÓ

La Confraria d’Escudellaires va donar el tret de sortida a la festa major amb un pregó que va trencar esquemes a través d’una representació en la qual “hem buscat la manera d’explicar qui som nosaltres i què és el que fem”, va indicar Teo Armengol, membre de la Confraria que aquest any compleix el 50è aniversari. Després de l’espectacle, l’Esbart dansaire de la capital va presentar el seu nou ball creat especialment per al pregó de la festa major de la capital. Un ball dinàmic, ràpid i mogut al ritme de música tradicional. La cònsol major, Conxita Marsol, va afirmar que “la idea és que es converteixi en tradició; tant el pregó com la dansa seran una tradició més de la parròquia”.

Marsol espera una festa major sense cap tipus d'aldarulls

tracking