L'escola bressol del Pas estarà acabada el 2020

La segona part del projecte, que inclou la construcció de l’edifici, començarà al novembre i els treballs duraran prop d’un any

L'escola bressol del Pas estarà acabada el 2020ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’escola bressol del Pas de la Casa i la llar d’infants estaran enllestides a final de l’any vinent tal com estava previst, si els treballs no s’endarrereixen per culpa del fred que pugui fer al poble a l’hivern, segons explica el cònsol major de la parròquia, Jordi Torres. Si això passés, la finalització d’aquesta infraestructura, que costarà prop de cinc milions d’euros, s’ajornaria fins a principi del 2021. “Si tot va com hem previst, els treballs de la primera fase podran acabar l’octubre d’enguany i al novembre o desembre a tot estirar ja es podrien iniciar els de la segona, que és amb els quals es finalitzarà el centre”, comenta. Per avançar al ritme “que toca”, la corporació ha presentat el concurs per licitar aquests treballs i el 25 de juliol s’obriran les ofertes i es podrà fer la corresponent adjudicació.

Etiquetes:

El cònsol especifica que la tardor d’enguany s’acabarà la primera fase, que ha consistit a desplaçar un vial perquè la parcel·la tingui “més espai” i s’han començat a construir els fonaments que aguantin l’estructura. Aquesta operació ha costat uns 2,3 milions d’euros. La segona és la finalització de l’edifici en si i es preveu que duri un any. Les obres començaran al novembre però Torres no descarta que si el temps els juga en contra es pugui endarrerir. “La idea és que just acabar la fase u ja comenci la dos, però no és aconsellable treballar amb temperatures gaire baixes, per tant ja comptem que entre el desembre i el març les haurem d’aturar. Si abans no s’ha avançat prou potser sí que s’endarrereixen, però si tot va bé s’inaugurarà a final de l’any vinent”, explica.

La primera idea que va tenir el comú era refer l’actual seu de l’escola bressol però finalment es va decidir aixecar un nou edifici.

tracking