Andorra la Vella

El comú destina prop de 45.000 euros al parc aquàtic

Conxita Marsol admet que és una “despesa elevada” però considera que és una “opció necessària per als infants i la parròquia”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va inaugurar ahir al matí el nou parc aquàtic, situat a l’Estadi Joan Samarra i Vila, que dona una alternativa al tancament de la piscina dels Ser­radells per l’incendi que va tenir lloc al centre esportiu al novembre. Tot i la intenció de disposar de la piscina exterior del centre, finalment els informes no n’han autoritzat l’obertura.

“Hem trobat aquesta solució que creiem que és apropiada, sobretot per als infants de la parròquia, perquè puguin refrescar-se en aquest estiu calorós”, va afirmar Marsol. Les instal·lacions romandran obertes fins a l’1 de setembre i esdevindran una alternativa per als abonats dels Serradells, que tenen l’entrada gratuïta, i per a la resta de ciutadans de la parròquia, que hauran de pagar tres euros per entrar-hi. Així, “s’espera que hi hagi una afluència d’uns 300 a 400 usuaris al dia”, va dir Alain Cabanes, conseller de Joventut, Participació Ciutadana i Esports.

Quant al pressupost, que és de prop de 45.000 euros incloent els sis dinamitzadors i socorristes, i les instal·lacions, Marsol va declarar que “entenem que és un cost elevat, però també creiem que és necessari”, sobretot, “per als infants i la parròquia en general”. Paral·lelament, Cabanes va expressar que “veient que durarà tot l’estiu i la resposta que donem a la ciutadania, ens sembla cor­recte”.

El parc aquàtic compta amb tota mena de serveis, “hem aconseguit moltes activitats en un entorn perfecte”, envoltat de gespa, que també “ajudarà que tothom conegui més aquesta superinstal·lació que tenim a Andorra la Vella”, va manifestar Marsol. Per als infants s’han habilitat jocs en funció de les diferents edats, “a més de dos que arribaran la setmana vinent per completar l’oferta”, va manifestar la cònsol. D’altra banda, Cabanes va afegir que “s’ha habilitat un xiringuito on els pares poden vigilar els infants”, i a la banda de les piscines “tenim una zona de gandules on prendre el sol i relaxar-se”.

Tanmateix, Marsol va voler agrair la cooperació dels col·lectius que utilitzen l’estadi habitualment, ja que “van entendre la situació i han adaptat els horaris per conviure tots plegats”.

El comú destina prop de 45.000 euros al parc aquàtic

tracking