L'aquaparc de l'Estadi Comunal obre les portes

L'espai lúdic, el qual ha tingut un cost al voltant dels 45.000 euros amb monitors inclosos, romandrà obert fins diumenge 1 de setembre

L'aquaparc de l'Estadi Comunal obre les portesEva Bosch

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Andorra la Vella ja ha instal·lat i començat l'activitat de l'aquaparc d’estiu ubicat al’Estadi Comunal Joan Samarra Vila. Una alternativa, segons ha informat,per poder refrescar-se a causa que la piscina exterior dels Serradells finalment no s'obrirà perquèels informestècnics no ho autoritzen. La Cònsol Major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha explicat que "la nostra intenció fins a l'últim moment, i per això hem trigat una mica a obrir l'aquaparc, era obrir la piscina exterior dels Serradells, però finalment no ha estat possible. Buscàvem una alternativa, sobretot, pels infants de la parròquia, i hem trobat aquesta solució, que pensem que és apropiada".

Una vintena de nens han pogut gaudir de diversos jocs d'aigua, inflables, piscines i un bar, acompanyats en tot moment de monitors i socorristes. El Conseller de Joventut, Participació Ciutadana i Esports,Alain Cabanes, també ha estat a l'obertura del parc, qui ha exposat que "el pressupost ha estat al voltant dels 45.000 euros, amb monitors inclosos. Un import considerable però veiem que durarà tot l'estiu i la resposta que donem als ciutadans ens sembla correcte".El parc, el qual està obert a tot el públic pagant una entrada de 3 euros, romandrà obert fins diumenge 1 de setembre.

tracking