Rossend Duró vol un consell d'administració professional per a Naturlandia

El conseller considera que la gestió es podria privatitzar i carrega contra la direcció de qui diu que està absent “i així no pot funcionar”

Rossend Duró vol un consell d'administració professional per a Naturlandia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller de la minoria d’Unió Laurediana, Rossend Duró, reclama la necessitat d’aplicar canvis importants a la cúpula de Naturladia que afectarien tant la direcció com el consell d’administració el qual, a més, reclama que sigui professional. “El consell és qui pren les decisions respecte a les atraccions que s’instal·len o sobre quin manteniment es fa i avui per avui el formen membres de la majoria però no són experts i es fien de la direcció”, afirma. Per al conseller la direcció “no està a l’altura, com ja he dit altres vegades, i per això entenc que Naturlandia hauria de tenir un consell d’administració format per professionals que hi entenguin”, explica.

Les principals crítiques de Duró es dirigeixen contra la direcció de l’ecoparc, de qui diu que ha estat incapaç de tirar endavant el repte i no ha estat a l’altura. “Hem dit diverses vegades i està clar que la direcció actual després de vuit o nou anys no ho ha sabut fer i crec que s’ha d’encarar el futur amb una gestió privada. Tenim un director que ni tan sols viu al país i no manté cap diàleg amb els treballadors. En aquestes condicions és molt difícil que pugui funcionar”.

No amaga, però, la responsabilitat que va tenir el seu partit, ja que va ser un comú seu qui va designar els càrrecs. “Vam ser nosaltres però és igual perquè els nomenaments es fan amb bona intenció però si aquells qui es posen al capdavant no estan implicats, doncs no serveixen. Es fa borron y cuenta nueva, afirma. Duró també creu que la plantilla de l’ecoparc “està desmotivada” i sent “llàstima” quan puja a l’ecoparc perquè “fa la sensació que està abandonat”, per tot plegat considera que cal fer un canvi radical en la manera com la majoria de Laurèdia en Comú dirigeix Naturlandia.

Des del comú sempre s’ha dit que cuidar l’ecoparc era una de les prioritats de la coalició de Govern i que volien millorar la gestió i les inversions.

tracking