Caldea repartirà quinze euros per cada acció

Caldea obté uns beneficis de 430.000 euros i un ‘cash flow’, ingressos sense descomptar les amortitzacions, de 3,5 milions

Caldea repartirà quinze euros per cada accióCALDEA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els resultats econòmics que Caldea va obtenir el 2018 permetran que reparteixi 15 euros per títol entre els seus accionistes, aquesta és la proposta que el consell d’administració va presentar ahir als associats que van assistir a l’assemblea general ordinària de l’entitat. En total, es repartiran una mica menys de 750.000 euros, va explicar el director general, Miguel Pedregal, qui es va mostrar encantat de presentar unes xifres com aquestes. “Els beneficis que hem tingut aquest any ens ha permès repartir dividends entre els nostres accionistes i és el segon any que ho fem, de manera que estem molt contents de poder-ho repetir sense comprometre les inversions”, va afirmar.

Malgrat que els 15 euros per títol siguin la mateixa quantitat que es va pagar l’any passat, enguany Caldea ha arribat als 430.000 euros de benefici i si es té en compte el cash flow o flux de caixa, que no descompte l’amortització, puja fins als 3,6 milions d’euros. Amb aquests resultats, el termolúdic culmina un lustre de creixement econòmic i dos anys consecutius superant la barrera dels 400.000 usuaris, “que són dades precrisi”. “Aquests resultats són molt importants i ens permeten dir que tenim una empresa amb una salut financera plena. Pràcticament sense endeutament i gràcies als resultats dels darrers anys hem pogut reduir el préstec que teníem i autofinançar els projectes i inversions que hem plantejat”, comenta Pedregal.

Des del punt de vista de la inversió i dels rèdits que aporten, el director general de Caldea remarca sobretot el club de socis, un dels espais que més estan creixent i que més demanada tenen i sobre el qual caurà una de les principals inversions aquest any, ja que s’està condicionant la part que es volia destinar al casino per ampliar les seves dependències, oblidant d’aquesta manera el projecte del joc. “El club de socis és un dels nostres actius més importants i per això li volem donar aquest impuls. Hi posarem dos vestidors de gran capacitat, una piscina de natació, un espai d’entrenament personal i un altre de relaxació”. La previsió és que estigui tot acabat a final d’estiu i el club pugui acollir “tranquil·lament” els 2.452 socis. L’altra gran inversió que afrontaran és la piscina panoràmica amb parets i ter­ra de vidre que estarà a sobre del Valira. Pedregal va recordar que “serà molt espectacular” i estarà llesta a la tardor. Altres novetats que s’han implantat són un nou sistema d’autochequing per evitar cues als que compren l’entrada per web o millores internes d’equipaments.

De cara a l’any vinent no es preveuen grans inversions però sí que es començarà a treballar en la restauració de les juntes de l’edifici que tantes filtracions provoquen. Pedregal va voler llançar un missatge de tranquil·litat “perquè sí que tenim filtracions però no s’han de substituir, sinó restaurar. Un cop ho fem, podrem durar 25 anys més”. Pedregal espera tenir els informes sobre l’estat de la façana aquest estiu i preveu incloure al pressupost del 2019 les primeres inversions per resoldre la situació.

tracking