x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La Massana

El parc del Prat Gran esdevé el primer parc de les Tres Bessones

Les escultures dels famosos personatges estan realitzades amb fibra de vidre i amb un motlle que només permetrà fer vint-i-cinc figures
La inauguració del parc del Prat Gran ha rebut la visita de centenars d'infants

El parc del Prat Gran esdevé el primer parc de les Tres Bessones

La inauguració del parc del Prat Gran ha rebut la visita de centenars d'infants

Eduard Comellas
Actualitzada 25/06/2019 a les 20:46
El parc del Prat Gran, l'antic Prat del Colat, ha obert les seves portes després de tres mesos de reformes amb la inauguració del nou disseny, tematitzat en les Tres Bessones. La seva autora, Roser Capdevila, i les seves tres filles –les tres bessones Anna, Teresa i Elena- han estat les encarregades de tirar endavant el projecte. L’Anna ha estat la creadora de les figures dels famosos personatges, realitzades amb fibra de vidre, amb un motlle que només permetrà fer vint-i-cinc escultures. Justament la idea és que el de la Massana esdevingui el primer de vint-i-cinc parcs temàtics dedicats a les famoses bessones.
Les obres han estat dividides en dues fases, la primera portada a terme l'any passat amb la part esportiva de les pistes polivalents, i aquesta segona fase, que ha tingut un cost de 943.000 euros, amb diverses zones d'esbarjo, com la tirolina, zones de gronxadors o tobogans. El cost total de la reforma del parc ha estat 1.300.000 euros. L'acte ha aplegat a centenars d'infants, on una part han estat els alumnes que van participar en el Consell dels Infants aportant idees per al nou disseny. La inauguració ha anat a càrrec del Cònsol Major de la Massana, David Baró, qui ha estat acompanyat de diverses autoritats, com la Cònsol Menor de la Massana, Olga Molné, o el Conseller General de Ciutadans Compromesos, Raül Farré. 


 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts