REPORTATGE

El Bike Park estrena temporada amb 200 visitants

El Bike Park de la Massana, a Pal, va començar ahir la temporada i al voltant de 200 visitants van estrenar els circuïts. Entre ells, ‘riders’ aficionats i campions que no van voler perdre l’oportunitat de fer les primeres baixades de la temporada de BTT.

El Bike Park estrena temporada amb 200 visitants

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El blanc ja no és el color predominant a l’estació de Pal-Arinsal. Des de fa unes setmanes hi llueix el verd i des d’ahir es poden veure centenars de persones descendint pels circuïts del Bike Park de Vallnord. Una vegada finalitzada la temporada d’esquí, comença la de bicicletes de muntanya (BTT) i els més fidels no han volgut desaprofitar l’oportunitat d’èsser els primers a deixar la marca dels pneumàtics sobre la terra de les cinc baixades que l’estació ja ha posat a disposició del públic.

Javier Belmonte, responsable del Bike Park, explica que aquest any esperen arribar als 60.000 visitants i fins i tot esperen superar-los. “Com més persones, millor”, comenta. Malgrat que la pluja va estar present durant tot el dia, fet que Belmonte creu que va poder dissuadir alguns ‘riders’, l’estrena de la temporada va comtar amb 200 visitants, una xifra que valora positivament.

Entre els que van acudir ja el primer dia a descendir pels circuits del Bike Park hi havia alguns visitants llunyans i campions de proximitat. Daniel Lindenberg, un suec que viu a Barcelona, explicava que ha adquirit el forfet de temporada i visitarà Pal cada cap de setmana de l’estiu. Per la seva banda, Sami Galí i el seu fill ja parlaven d’anar-hi entre 60 i 70 vegades aquest any. Els Galí són campions de Catalunya de BTT i, malgrat que Andorra els queda una mica lluny, sempre escullen Pal: “Ens queda més a prop la Molina, però venim aquí per la varietat, té moltes més possibilitats”.

ESPOT ES REUNIRÀ PER VALLNORD

El cap de Govern, Xavier Espot, va assegurar ahir que es reunirà amb els cònsols de la Massana i d’Ordino, David Baró i Josep Àngel Mortés, per parlar sobre la situació que viu la marca Vallnord amb la sortida d’Ordino-Arcalís. En aquest sentit, Espot va recordar que el Govern no té participació en cap de les societats que exploten les estacions, però va indicar que l’administració central pot tenir un rol “d’arbitratge”. D’altra banda, el cap de Govern va voler recalcar que han de ser “molt respectuosos amb el que es decideixi per part d'aquestes societats i per part dels comuns” i va manifestar la seva voluntat de col·laborar per “ajudar i intentar trobar solucions” que afavoreixin “l'interès general del país”.

El Bike Park estrena temporada amb 200 visitants

tracking