x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
reportatge

El cel juga amb l'Andoflora

La 26a edició de la fira ha estat marcada per la inestabilitat temporal que ha patit el país durant aquest cap de setmana, amb pluja i fins i tot calamarsa dissabte, i clarianes i estones de sol durant diumenge, cosa que va permetre remuntar el nivell de vendes.
La Massana va viure aquest cap de setmana dos dies plens de color gràcies a les flors i plantes que gran part de les divuit parades participants en l’Andoflora van exposar a la plaça de les Fontetes de la parròquia. Aquest color, però, es va veure atenuat durant part del cap de setmana, especialment dissabte, quan el cel va fer cas a les previsions de fred, pluja i calamarsa, una situació que va fer minvar el nivell de vendes dels paradistes. “Les vendes han estat fluixes, el temps ha estat dolent”, va manifestar el José Luis, de la parada Lo
  • #1 angie
    (20/05/19 19:16)

    La meva mes sincera enhorabona a Jose Luis..propietari de la floristeria,ubicada a Sant Julia, anomenada LO FLORISTA, per la seva professionalitat,exquisit gust pel treball ben fet, per q es una persona super treballadora, q estima la seva feina i ho fa amb tot l'amor possible!!!No deixeu de visitar la seva botiga!!! No he vist mai un professional mes abocat i entregat q ell!!Per aixó ha guanyat!!! La feina ben feta sempre te la seva recompensa!!!

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts