x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Ordino

Ordino rebaixa el bitllet de l'autobús parroquial d'1,80 euros a 20 cèntims

El comú aposta per la disminució del preu perquè “la gent deixi d’utilitzar el cotxe”
Impulsar l’ús del transport públic i animar els ciutadans a deixar el vehicle privat a casa. Amb aquest objectiu el comú d’Ordino ha elaborat el nou pla estratègic del transport parroquial, que té el punt més destacat en una rebaixa “molt notable” del preu del bitllet del bus comunal. En l’actualitat el tiquet costa 1,80 euros i amb el pla, que inclou la nova concessió del transport ordinenc, passarà a tenir un cost de 20 cèntims, tant per als residents a Ordino com per als visitants. Una disminució que es farà efectiva a partir de l’1 de juny, quan l’empresa
  • #5 Ciutadana
    (15/05/19 23:57)

    José va dir..
    En todas partes lo publico es deficitario i lo privado un buen negocio... ¿ Porque serà?... Pues por que lo publico suele estar mal gestionado, con cantidad de enchufados y casi más directivos que trabajadores (por ej. En transportes metropolitanos de Barcelona). Un buen transporte público no tiene porqué ser ni deficitario ni gratuito ( no están los tiempos para esto, aunque debe ser accesible) la única condición es la buena gestión. A muchos que trabajan en lo público, en la privada no duraban ni dos días.

    Respondre
  • #4 José
    (15/05/19 16:54)

    En todas las ciudades del mundo el transporte público es deficitario pero es que se trata de eso de un servicio público no de un negocio que dé beneficios. A ver si se entera el Cónsul de Encamp Sr. Torres que suprimió el transporte parroquial por ser antieconomico.

    Respondre
  • #3 C.E.O
    (15/05/19 13:31)

    Amb aquests politics i la manera de fer,Ordino arribará a un punt que no podrá mantenir amb els impostos la despesa que están generant totes aquestes accions,ens arruinaran,es que no ho veieu?

    Respondre
  • #2 Molt bé
    (15/05/19 09:42)

    Els politics s´emplenen la boca parlant de sostenibilitat. Amb menys diners que els que s´han gastat en que cuatre amics es comprin cotxes electrics d´alta gama podriem tenir transport public a preu simbolic. molt bona iniciativa.

    Respondre
  • #1 Les Salines
    (15/05/19 08:26)

    Es increible,Srs.del comú,no es poden tirar d'aquesta manera 240.000 eur,el transport parroquial utilitzat es gairebé nul i els jubilats ja no paguen,es una barbaritat aquesta despesa,els utilitaris han de pagar com a la resta d'Andorra.Es que no queda ningú de seny en aquest comú,que pugui aturar aquestes bestieses? Costará molt arribar al desembre.

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts