Societat

El Vide Dressing podria tenir una edició especial d'esports

La cap de Turisme massanenca plantejarà la possibilitat properament al comú

El Vide Dressing podria tenir una edició especial d'esportsCOMÚ DE LA MASSANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El mercat de segona mà de moda i complements de la Massana, el Vide Dressing, va tancar ahir l’edició de primavera d’enguany amb la satisfacció general dels més de 50 paradistes i una afluència de públic notable. Així ho va explicar la cap de Turisme, Comerç i Dinamització del comú, Emma Jiménez, que es va congratular pel “bon funcionament” de l’esdeveniment, que va començar divendres passat a la sala la Closeta. Per aquest motiu, des de la corporació ja es treballa en l’edició de la tardor del Vide Dressing, que tindrà lloc de l’11 al 13 d’octubre, i a més a més es podria crear un Vide Dressing especial d’esports. Jiménez va avançar que té la intenció de plantejar aquesta possibilitat al comú per aprofitar tant els canvis de roba esportiva com de material i així muntar un nou mercat. “És una proposta que es podria fer el febrer de l’any que ve”, va admetre.

“Andorra és un país amb moltíssima afició i qui pratica esport canvia molt de material”, va justificar la cap de Turisme. En qualsevol cas, Emma Jiménez va voler emfatitzar els resultats de l’edició que es va tancar ahir. “L’assistència ha estat similar a la de l’any passat i és veritat que divendres va ser el dia més fort”, va apuntar, i va assenyalar que “dissabte i diumenge també han anat bé”. Respecte a la possibilitat d’ampliar el nombre de paradistes, Jiménez va deixar la porta oberta, si bé va recordar que la dimensió actual “ja és molt gran i està bé”. “És com un petit centre comercial”, va argumentar. Per la seva part, el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Sergi Balielles, va destacar el fet que “moltes paradistes han acabat contentes”. “Tothom ha comentat la voluntat de tornar en les pròximes edicions”, va afegir.

De fet, Balielles va indicar que en general “les parades han venut molt”, si bé va admetre que alguns estands no van tenir tant d’èxit. “Globalment hi ha hagut bastanta venda”, va sentenciar, i va subratllar que el Vide Dressing “ha quedat consolidat”.

tracking