Andoflora presenta un programa centrat en les lletres i la cal·ligrafia

L'esdeveniment inagurarà el divendres la seva 26a edició i comptarà amb divuit estands i espectacles de carrer i tallers sobre les flors i les lletres

Andflora inaugurarà divendres el seu 26è aniversariComú la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La vicepresidentade la comissió de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Natàlia Cusnir i la directora de Cultura, Montse Checa, han presentat a la plaça de la Ciutadania el festival d'Andoflora, que inaugurarà el divendres la seva 26a edició. Cusnir haremarcat "la capacitat de renovació d’aquest esdeveniment" amb un programa centraten les lletres i la cal·ligrafia. Per altre costat, Checa ha explicat que a banda dels tallers tradicionals, com el de planter, "hi haurà moltes activitats sobre la descoberta de les lletres i les flors, com tatuatges amb henna, cal·ligrafia japonesa o un taller de lettering, a càrrec de Rosa Mujal, directora de la Capsa".

L'esdeveniment es celebrarà del 17 al 19 de maig a la plaça de les Fontetes i comptarà amb divuit estands, espectacles de carrer i tallers sobre les flors i les lletres i amb la col·laboració d’entitats, com l’actuació dels Castellers d’Andorra i de les Valls del Nord o la cantada de la Coral sant Antoni i el ball en línia de la Gent Gran.

tracking