x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Encamp

El comú pararà les obres de les avingudes si no acaben al desembre

Torres va pactar aturar els treballs a Joan Martí i François Mitterrand si no estan enllestits per al pont de la Puríssima
El comú d’Encamp aturarà durant uns mesos les obres de les avingudes Joan Martí i François Mitterrand en cas que no estiguin acabats els trams més importants per al pont de la Puríssima. Així ho va expressar el cònsol major, Jordi Torres, que va manifestar que existeix el compromís amb els agents afectats per les obres, com ara els comercials, restauradors i hotelers, “que si encara en queda algun per fer el deixaríem estar fins a l’any que ve i fins que no acabés la temporada no el reprendríem”, va explicar. Tot i que va manifestar la voluntat d’acabar-les en
  • #3 Marc
    (24/04/19 12:59)

    Mentres no ho deixin com a la plaça de l'esglèsia del Pas de la Casa, tot fet una merda, i la constructora "se ha ido de rositas", vergonyós tot plegat.

    Respondre
  • #2 L enterrament del qui fou Encamp tindra lloc,...
    (24/04/19 11:54)

    El Sr Torres que esta Content perque l'ULTIM CAMPING del Poble TANCARA, i faran una altre camp de futbol !!!! I la gent encara es demana perque Encamp s esta morint, aviat Encamp sera com un aparcament horitzontal/vertical una ciutat sense vida. Hotels dels Anys 80”,  cases velles,...el proxim Carnaval en lloc de la sardina enterrem el Poble.

    Respondre
  • #1 Gargamel
    (24/04/19 08:30)

    Una altra cosa feta a “l'andorrana”. Sembla que sempre ens costa fer les coses bé a la primera ! Sempre hi han entrebancs ! Però el fet és que actualment, tenim un poble que no s'asembla en rès ! 

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts