TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

L'avinguda Joan Martí, tallada fins al carrer de les Escoles

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les obres de remodelació de les avingudes de Joan Martí i de François Mitterrand, obligaran a tallar el trànsit de la primera fins al carrer de les Escoles a partir del dimarts 23, per iniciar els treballs d’escarificació. No està previst que afecti la sortida de vehicles del carrer Major en sentit nord, però sí que anul·larà el punt de gir que hi ha a la plaça del Consell. Quant als veïns de l’edifici del Banc de Sabadell, es mantindrà un accés rodat puntual fins a l’aparcament però, a partir del dia que comencin els treballs de micropilotatge es facilitarà una targeta d’aparcament als veïns afectats perquè puguin estacionar els seus vehicles als Arínsols. La circulació de vianants es mantindrà durant tota la durada de les obres.

Tanmateix, aquesta setmana s’han iniciat els treballs de micropilotatge a la zona de la Fleca Font així com la instal·lació de 30 mòduls prefabricats que donaran forma als 50 primers metres de la galeria de serveis, una de les novetats presentada en l’embelliment de les avingudes.

tracking