El xoc d'un conductor ebri col·lapsa Racons

L’home va ser ser detingut després de ser atès a l’hospital de ferides lleus perquè va donar positiu amb una taxa d’1,48

El xoc d'un conductor ebri col·lapsa Racons

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El xoc de dos vehicles a la CG-2 a la zona coneguda com a Racons a dos quarts de nou d’ahir al matí va provocar dos ferits lleus (els conductors dels dos turismes) i retencions en els dos sentits de la marxa fins a les deu aproximadament. Un dels conductors va ser detingut després de ser atès a l’hospital de les lesions patides perquè va donar positiu en el test d’alcoholèmia que li va practicar la policia. Segons va informar el cos d’ordre, el conductor, un home resident de 58 anys, va donar una taxa d’1,48 grams per litre de sang i, per tant, triplicava la permesa.

Les causes de l’accident no van transcendir. En aquells moments la calçada estava molla i queien flocs de neu. Els dos turismes circulaven en sentit contrari, un en direcció Canillo i l’altre cap a Encamp, i la topada va ser frontolateral. L’impacte va provocar importants danys materials als dos turismes, un Peugeot 2008 i un Dacia Sandero, tots dos amb matrícula de Principat. Fins el lloc dels fets es van desplaçar bombers, policia i el SUM. Els dos conductors, l’home de 58 anys i una dona de 51, van ser atesos de lesions lleus. L’home va ser traslladat a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell i detingut un cop va rebre l’alta mèdica. La policia va informar al migdia que se’l posaria a disposició judicial durant les hores següents.

El sinistre va obligar a tallar completament la carretera en aquell tram, el punt quilomètric 8,850, fins a les 9.10 hores aproximadament. A partir de llavors i fins a les 9.25 hores es va poder habilitar un carril i es va donar pas alternatiu als vehicles que hi circulaven. Amb tot, en tractar-se d’una hora de trànsit intens ja que molts conductors es dirigien a la feina, el sinistre va generar retencions circulatòries fins a les deu del matí, aproximadament, segons va informar l’Agència de Mobilitat.

Crida a la prudència

Precisament ahir l’Agència de Mobilitat va recordar als conductors a través del seu compte de Twitter que l’abril acostuma a ser un mes plujós i que amb la calçada mullada les rodes perden adherència i s’ha de conduir amb prudència i rebaixar la velocitat.

tracking