Les liberals demanen més reunions de comissions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les conselleres de Liberals + Independents del comú d’Ordino van demanar ahir, durant la sessió de consell de comú, celebrar més reunions de les comissions per tal d’augmentar la seva participació en els temes rellevants de la parròquia. Les liberals van exposar que han passat més de tres mesos, període màxim estipulat pel reglament comunal, des de les últimes reunions de les comissions d’Urbanisme i Finances, la qual cosa lamenten perquè, segons van apuntar, és l’única manera que tenen de “poder aportar coses” des de la minoria.

Etiquetes:

El cònsol de la parròquia, Josep Àngel Mortés, va explicar, com a president de la comissió d’Obres i Urbanisme, que aquesta no s’ha reunit dins del termini estipulat perquè volen esperar a tenir l’aprovació del pla d’urbanisme per part de la comissió tècnica. En aquest sentit, Mortés va afegir que està obert per a tractar els temes de la parròquia amb les conselleres de l’oposició en qualsevol moment. Així mateix, la presidenta de la comissió de Finances, Maria del Mar Coma, va explicar que la reunió es va posposar per poder celebrar-la ja amb la liquidació del primer trimestre d’aquest any tancada. Els membres de la majoria van manifestar la seva predisposició a celebrar més reunions.

D’altra banda, referent a altres qüestions, Mortés va afirmar que l’hivern ha estat molt positiu a Ordino Arcalís “malgrat la temperatura i les poques nevades”.

tracking