El comú tanca el 2018 amb un superàvit d'1 milió d'euros

Els ingressos totals han estat de 28,5 milions d'euros, xifra que representa un 9% més que al 2017

El comú tanca el pressupost de 2018 amb un superàvit d'1 milió d'eurosTwitter Comú Escaldes-Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Escaldes-Engordany ha tancat aquest matí l'exercici del 2018 amb un superàvit d'un milió d'euros. Així ho ha fet saber la cònsol major de la parròquia, TriniMarín, qui ha destacat que s'ha assolit un creixement dels ingressos del 9%respecte al 2017. Durant l'any passat, el comú ha registrat un total de 28,5 milions d'euros. D'aquestes dades, les transferències de Govern han suposat un augment d'1,1 milions d'euros i les entrades de nous projectes de construcció, han estat d'1,4 milions, mentre que les despeses de funcionament s'hanmantingutestables en relació a l'any anterior. Tanmateix, el nivell d'inversió també ha superat els 10 milions d'euros compromesos.

Durant la sessió de consell de comú, tots els consellers han votat a favor, inclús Cèlia Vendrell, qui ha aprovat la mesura per primera vegada.Tot i així, la consellera ha recriminat que no s'hagin dut a terme els treballs de separativa d'aigüesde l'avinguda Fiter i Rossell, fet queMarínharespòsargumentant que els "estudis estan fets" però que seran competència del nou cònsol major.

Avui també ha estat el primer dia de consell per Higini Martínez-Illescas, que s'ha estrenat a la sessió amb una pregunta conjunta amb Vendrell sobre les intencions del comú amb l'heliport de lesTresoles. Els consellers han destacat la perillositat que pot comportar la construcció d'aquesta infraestructura per la parròquia i els usuaris, ja que afirmen que hi ha informes que detallen que el vol dels helicòpters passaria a només 100 metres i que, per tant, és necessari realitzar informes acústics. En aquest sentit, la cònsol major ha destacat que "des del comú sempre estan disposats a escoltar als veïns" i que això serà competència del Govern.

tracking