succesos

Dos vehicles bolquen al Pas i Sant Julià amb quatre ferits lleus

Les col·lisions es van produir molt a prop de les fronteres

Dos vehicles bolquen al Pas i Sant Julià amb quatre ferits lleusRubén Pinedo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos vehicles van bolcar ahir en un espai molt curt de temps i molt a prop dels dos punts fronters, segons van informar els cossos de policia i de bombers. Malgrat que en el de Sant Julià va ser necessari atendre quatre persones, cap d’ells revesteix de gravetat i en el del Pas, només es van produir danys materials. Segons informa la policia, al voltant de les 14.00 hores, la col·lisió de dos vehicles va provocar que un d’aquests quedés girat al mig de la carretera CG-1, a tan sols un quilòmetre i mig de la frontera del riu Runer. L’impacte va provocar que el conductor i els tres ocupants que l’acompanyaven resultessin ferits i fossin traslladats a l’Hospital de Nostra Senyora de Meritxell, on després de realitzar-li les proves pertinents, se’ls va donar d’alta, ja que només presentaven contusions lleus a les cervicals. Els encarregats de traslladar-los fins al centre sanitari van ser els bombers que també se’n van encarregar de retirar els vehicles i netejar la calçada. Per cobrir aquesta actuació els bombers van destinar tres vehicles, un dels quals era l’ambulància i sis efectius. Encara es desconeixen les causes que van provocar el sinistre però la policia assegura que no es va practicar cap detenció.

A l’altre punt del país, a la sortida del Pas de la Casa, els dos cossos també van haver de treballar per retirar de la calçada un segon vehicle bolcat. Només hi havia implicat aquest cotxe i la policia encara està investigant les causes que el podrien haver provocat. Segons informen, no es van registrar ferits sinó només danys materials, malgrat que els bombers també es van presentar amb una ambulància “per si calia actuar igual que en l’altre”, aclareixen. La col·lisió es va produir als volts de les 14.30 i l’operació de neteja i apartar-lo de la carretera, no va generar cap retenció. Igual que en l’anterior, la policia no va practicar cap detenció i no consta que el conductor hagués donat positiu en alcoholèmia.

Finalment, un tercer accident es va registrar a la matinada d’ahir a la capital. Una persona va resultar ferida després que el seu vehicle topés amb un altre, i va ser traslladada a l’Hospital, on li van donar l’alta en comprovar que no tenia lesions de gravetat.

tracking