Ciutadans Compromesos proposa fer una voravia que creui la parròquia

L'objectiu és potenciar els hàbits saludables, fer que els vianants puguin accedir a peu a tots els punts de la Massana i que es pugui passejar amb seguretat prop de la carretera

Ciutadans Compromesos proposa fer una voravia que creui la parròquiaAlexandra Muratet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un camí des de la rotonda Dos Valires fins a l'entrada del Parc Natural delComapedrosa. Aquesta és una de les propostes que Ciutadans Compromesos afegirà al programa electoral per tal de millorar la Massana. Així ho han informat els candidats de Ciutadans Compromesos, CarlesNaudii RaülFerré, als cònsols David Baró i OlgaMolnédurant una reunió que s'ha celebrat aquest matí al comú de la Massana.

La idea és fer una voraviapassejableamb l'objectiu de potenciar la vida sana, l'accessibilitatpels vianants per tal d'anar "de punta a punta de la parròquia" i la seguretat per poder caminar vora la carretera. Segons hasaberRaülFerré, les obres no serien "faraòniques", ja que els trams que passen pels pobles ja estan construïts i només es tractaria "d'empalmar voravies". Tot i que encara no hi ha una xifra pressupostada,Ferréha assegurat que "vetllaran per a les arques de l'Estat", ja que és un treball que haurien d'executar des de Govern.

tracking