x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Josep Marticella

“Nosaltres tenim molt clar que volem la continuïtat de Vallnord”

El director general de Pal Arinsal aposta per mantenir la marca que els uneix amb Ordino-Arcalís, si bé ara espera que “l’altra part” manifesti “el seu posicionament”
La facturació es manté a Pal-Arinsal

La facturació es manté a Pal-Arinsal

El director de l'estació, Josep Marticella, afirma que tancaran la temporada amb beneficis

Josep Marticella a l'estació de Pal.

“Nosaltres tenim molt clar que volem la continuïtat de Vallnord”

Josep Marticella a l'estació de Pal.

Alexandra Muratet
Actualitzada 19/03/2019 a les 07:00
A un mes per tancar la primera campanya a Vallnord amb Ordino-Arcalís en mans de Saetde, el director de Pal Arinsal fa un balanç positiu tenint en compte una meteorologia que “no ha acompanyat a les estacions de tot el Pirineu”.

Com està anant la temporada?
Com últimament ja s’ha anat veient, complexa i per a valents. Les precipitacions estan sent puntuals i sort que tenim capacitat per produir neu de cultiu. Això fa que puguem dir que la temporada l’estem salvant d’una forma més que digna.


Quin percentatge de pistes heu tingut obertes al llarg del curs?

A principis de temporada teníem entre el 50% i el 60% i després de Nadal, a través de la neu de cultiu, vam estar a prop del 70%. A partir d’aquí, quan va caure la nevada, ja vam assolir el 100% i avui dia ho mantenim.

Quin ha estat el paper de la bassa d’Arinsal?
La bassa són 23.000 metres cúbics que ens han permès multiplicar la capacitat de producció per cinc, ja que produïm 500 metres cúbics per hora. Sense la bassa hauríem obert Arinsal d’una forma més discreta.


Les estacions tenen por al canvi climàtic?

Estem veient que s’accentuen els fluxos de temperatura i de precipitacions i els anys a venir aquestes fluctuacions seran més importants, però en cap cas a mitjà termini es posa en dubte la situació de les estacions del país.

El 2018-2019 heu fet inversions per 6 milions d’euros, i la pròxima temporada?
La veritat és que l’any vinent estarem entre 3,5 milions i 4 milions d’euros d’inversions.


En quins àmbits se centraran?
Encara estem acabant d’afinar-ho, però puc avançar que una part important anirà a neu de cultiu, ja que hi ha més pistes que tenim la voluntat d’innivar.

Heu notat d’alguna manera que aquesta temporada Ordino-Arcalís té un peu a Grandvalira?
Aquest any tenim un forfet que ens uneix i que utilitza gent del país i públic fidel. Avui dia nosaltres no tenim visibilitat que vagi més enllà d’això. Tenim clar que Vallnord-Pal Arinsal ha de seguir avançant de la millor de les maneres amb sentit de responsabilitat. Les estratègies que puguin fer els altres a partir d’un moment en què nosaltres no estem convidats tampoc ens acaben de preocupar.

Quina salut té Vallnord?
A EMAP tenim molt clar quina és la nostra estratègia. A Vallnord tenim consell el mes d’abril i a partir d’aquí es decidirà quina és l’evolució de la marca.

Tot està igual?
Per part d’EMAP tenim molt clar que volem la continuïtat de Vallnord i també entenem que és bona per a Ordino-Arcalís. Ja veurem com evoluciona i com acaba, però, en tot cas, les coses les tenim molt clares. Després ja es veurà quin és el posicionament de l’altra part.

Com us podria afectar el trencament de la marca?
Són plantejaments que avui dia... Evidentment que dins del meu DAFO això hi és, però francament és que no m’ho plantejo.

Teniu por que arribi a passar?
Si passa, ja actuarem en conseqüència. El nostre posicionament és aquest perquè tenim molt clar que és un producte molt atractiu i la nostra voluntat és seguir millorant el servei.
Etiquetes
  • #16 Flipant
    (19/03/19 19:40)

    Lamentable país de trolls,,, i ara q venen eleccions a veure qui pilla un lloc a emap... aquest país fa vergonya... la gestio publica sempre ha estat desastrosa fins que va arribar el sr. baro i el sr. martiella... 500k benefici, la resta destinat a inversions senyors!!! I ja imploraran els de ordino que el sr, viladomat miri per la parroquia com ho fan els del pas des de fa anys.
    Per cert qui ven low cost? Pal arinsal??  O granva que Ara es ven a preu de ordino arcalis!!!! Per flipar!!! I els de ensisa sense dir res,,,,, 
    I no s ho trobara emap no,,,.... ens ho trobarem tots!! El sector de la neu en mans del viladomat. 

    Respondre
  • #15 Glaç
    (19/03/19 10:55)

    Aquesta entrevista doña a Game over. Home últimament estan succeint coses negatives per a la estación: denuncia d'una persona mediàtica per l'abandonament del seu fill d'un monitor, el cable del telesquí... En fí, el comú de la Massana i els seus superherois salvadors sabran a qui han posat.

    Respondre
  • #14 JOAQUIM
    (19/03/19 09:35)

    ,Molt bé!!. Les pistes no s,han de veure només en el que facturen elles si no en el que aporten al país en forma d´ocupació hotelera, a les botigues, restaurants, etc.Unes pistes amb preus asequibles faciliten aquesta ocupació i dinamitzen la economia a la vall. Millor molts esquiadors a preus baixos que pocs a preus alts, penso jo. Això genera llocs de feina a totom.

    Respondre
  • #13 Lola Flores Free Rider
    (18/03/19 22:48)

    Espera, espera, espera... a que encerto el benefici d'aquest any! Mmmm... 500.000 euros! Si es que estem abonats al mig kilo! Com els ultims 5 anys. Molta casualitat.
    Si que ha triunfat el forfet de temporada a 150 euros, no?
    A veure si enganyem algú i ens compra d'una vegada abans que el Comú enterri tots els nostres diners en aquesta obra faraónica de l'emperador Marticella.
    Ara, abans d'entafarrar-li el mort a algú, donem-li la volta això com han sabut fer a Ordino, que així no enredarem a cap. Sino a tancar! Un cop sí pero dos vegades no ens rescatarà Govern.

    Respondre
  • #12 Contable de bosc
    (18/03/19 20:00)

    Regalant forfaits de temporada a 150€ no crec que surtin gaires bons numeros.
    Per aquelles valls son molt bons en contabilitat creativa, prestecs participatius i subvencions maquillades en ingresos

    Respondre
  • #11 Uiuiui!
    (18/03/19 19:57)

    Beneficis ja??? Amb menys esquiadors, ofertes de forfets al 50% de descompte, black fridays, packs d'oferta a preus reventats, nens gratis, que m'ho expliquin que intentaré aplicar la recepta màgica a la meva bugaderia. Ha nascut un nou gurú!!!

    Respondre
  • #10 La vida és un boomerang
    (18/03/19 19:51)

    ...que està a punt d'esclatar-li a la cara al Comú de la Massana i EMAP.
    Quan escanyes i menystens al teu soci durant tants anys, normal que quan vagi del braaç del "Primo de Zumosol" -Saetde- t'envii a pastar fang i et demani el divorci. La prepotència es paga cara. Com a massanenc demanaria que ara cadascú assumeixi les seves responsabilitats, i si us plau, amb dignitat. Eviteu arrosegar-vos per terra implorant que Ordino no marxi.

    Respondre
  • #9 Molt malament
    (18/03/19 19:37)

    Gonarda va dir..
    No dius cap animalada es el que tenia d'haver fet EMAPSA,ara tindria un domini esquiable a tota la Vall del Nord,que la perdrá per falta de visió de futur potser del mateix Marticella, ara si prediure tancament de pistes i comptes que no sel's creu ningú i un rebentament de preus molt questionable i potser denunciable per les altres estacions i que amb el temps EMAPSA ho pagará mot car

    Respondre
  • #8 Venedor de fum i adulador
    (18/03/19 17:35)

    Marc va dir..
    Veig que tens dificultats de comprensió lectora, el Marticella està parlant de la temporada actual. No crec que els comptes estiguin auditats i fiscalitzats encara estem al març. Les xifres que diu tenen més maquillatge que la Carmen de Mairena...

    Respondre
  • #7 Monitor
    (18/03/19 15:14)

    Felicitats!!!! continuem sumant. El fàcil és criticar..... el difícil és fer la feina ben feta.

    Respondre
Veure’n més
16
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts