TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Carles Naudi nega que vetés els Verds perquè va proposar Jael Pozo a la llista

El cap de llista de Ciutadans Compromesos explica que necessitava una persona “de confiança” per a aquesta posició i a Bragança no la coneix

Carles Naudi nega que vetés els Verds perquè va proposar Jael Pozo a la llista

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cap de llista per Ciutadans Compromesos, Carles Naudi, nega que s’hagi vetat Els Verds en la confecció de la candidatura, tal com va denunciar Isabel Lozano, copresidenta de la formació, fa uns dies, i recorda que ell va demanar explícitament que la consellera de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana del comú, Jael Pozo, fos la persona que anés de número tres a la llista. “Van ser ells qui em van dir que la número tres havia de ser la Patrícia Bragança, una persona a qui no conec, i com que volia fer la llista amb persones de confiança, vaig dir a la Jael que m’acompanyés en aquesta posició, però per raons seves, no va poder ser”, explica. Segons l’exconseller general, després d’aquesta negativa, els va proposar que Bragança fos la número quatre i, a més “s’ocupés de l’assessoria jurídica del grup parlamentari” però “em van dir que no”. Naudi afegeix que quan Ciutadans Compromesos li va encarregar encapçalar la candidatura, va demanar poder escollir almenys els tres primers llocs perquè “no només cal gent vàlida i responsable sinó que també tinguin la meva confiança personal” i, en aquest sentit, Pozo complia sobradament aquest requisit. “És amiga meva i sé que és una dona molt treballadora. A més, ha demostrat la seva vàlua humana tant políticament com professional en els vuit anys que ha estat al comú.”

Des de la formació ecologista es va seguir insistint en el nom de Bragança i la situació no es va calmar fins que Naudi va deixar clar que o confeccionava ell la llista, o feia un pas al costat. “Els vaig dir que si no voleu, busqueu un altre candidat. Si de veritat és un tema tan polèmic, no tinc problema en què hi vagi un altre. Al capdavall ja he estat al Consell General quatre anys i no tinc cap obsessió per tornar-hi. No m’enfadaré si demaneu que sigui una altra persona, però si sóc jo, la meva candidata per anar de tres ha de ser la Jael”, va sentenciar.

La versió de Naudi és diferent de la de Lozano, qui argumentava que com que el cap de llista s’havia negat que Bragança fos la número tres, i Pozo no hi podia anar, la formació va quedar fora de la llista i per això parlava de “veto”. En aquestes eleccions Els Verds només participaran en la territorial d’Encamp i ho faran amb Oliver Valero, suplent número dos. A Escaldes també tenien opcions però finalment no es va concretar.

tracking