El comú va invertir 19 milions d'euros el 2018

És la xifra més alta dels darrers deu anys i entre les accions més importants hi destaca la reforma de l'avinguda Meritxell

consell comú andorra la vellaComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Elcomúd'Andorra la Vella ha assolit un volum d'inversions de 19,16 milions durant el 2018, la xifra més alta dels darrers deu anys, segons ha fet saber la cònsol majorConxitaMarsol, en el Consell de Comú. Entre les inversions més importants destaquen la reforma de l'avinguda Meritxell, una nova fase d'obres de separativa d'aigües de Santa Coloma, el desenvolupament del cadastre, la pavimentació de l'aparcament Centre Ciutat, la remodelació del Parc Central, la connexió vertical de LaQuirola, les obres del carrer de la Plana o els nous espais a Ciutat de Valls.

Pel que fa als ingressos, el comú ha recaptat48,3milions gràcies a l'obertura de nous negocis a laparroquiala recaptació de l'impost sobre les transmissions patrimonials (ITP), entre d'altres. Les despeses durant l'any passat han estat de 50,6 milions. Així doncs, el tancament pressupostari és d'uns 2,3 milionsde dèficit. L'administració ha tancat l'exercici 2018 sense recórrer a cap pòlissa de crèdit.

L'endeutament del comú s'ha reduït en 8 milions en tres anys, amb una xifra final que se situa en 34,1 milions, quantitat que equival al 92,42% de la mitjana dels ingressos dels darrers tres anys, lluny del 110% màxim fixat en el marc pressupostari.

tracking