x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sant Julià de Lòria

Majoral critica la gestió de Laurèdia en Comú al capdavant de la corporació

El conseller general lamenta que no es defineixin les prioritats que necessita la parròquia
El conseller general d’Unió Laurediana+Independents per la Massana Josep Majoral va criticar la gestió de Laurèdia en Comú al capdavant de la corporació i els va acusar no tenir clares les prioritats que necessita la parròquia. A tall d’exemple, va comentar que abans de fer el passeig del riu es podria fer un parc per a la gent gran. “No sé si un camí entre la duana i el centre del poble és més important que un parc exterior per a la gent gran. Dit amb respecte, crec que falta definir les prioritats i tenir més rigor en la manera
  • #2 soc tonto
    (19/02/19 16:04)

    NO SOU SINCER; a)primer dieu que cal tenir un projecte i veure si es viable.Com van fer vostès, un projecte viable com Naturlandia i pagar un giny Tobotronc més que el que han pagat a Canillo, amb el diferencial econòmic i amb tant de temps b) No podem parlar de Naturlandia a la campanya, no es adequat pot perjudicar a alguns d'UL. c) dieu que tots els membres de comú estàveu a la junta, tinc entès que hi havien tres juntes, la tercera on hi éreu tots, la segona on hi eren uns pocs i la primera que era el petit comitè que ho decidia tot. Que maca que es la llibertat d'expressió d'uns comuns tant participatius, transparents i democràtics, que son els que vostè coneix molt i molt be. I per últim Sr. Majoral crec que sou un mal Lauredia al defensar SI a les transferències quan el seu vot no era vinculant per la decisió, i tinc entès que algú dels seus tant patriòtics lauredians, van dir amb un sopar..... que el comú actual passi gana de diners que ja ho arreglarem quan tornem a entrar al Comú, ja que es més casa vostra que casa de tots.

    Respondre
  • #1 karlitos
    (19/02/19 13:49)

    é tota la raó la primera prioridade seria sanejar Naturlàndia que és producte del su partit i que te el poble arruinat. Parlem de malo i pitjor, no se cual dels dos es millor......CAP millor dit.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts