Majoral critica la gestió de Laurèdia en Comú al capdavant de la corporació

El conseller general lamenta que no es defineixin les prioritats que necessita la parròquia

Majoral critica la gestió de Laurèdia en Comú al capdavant de la corporació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller general d’Unió Laurediana+Independents per la Massana Josep Majoral va criticar la gestió de Laurèdia en Comú al capdavant de la corporació i els va acusar no tenir clares les prioritats que necessita la parròquia. A tall d’exemple, va comentar que abans de fer el passeig del riu es podria fer un parc per a la gent gran. “No sé si un camí entre la duana i el centre del poble és més important que un parc exterior per a la gent gran. Dit amb respecte, crec que falta definir les prioritats i tenir més rigor en la manera com es tiren endavant els projectes.” En aquest sentit va recordar el projecte del ràfting, del qual entén que no s’ha seguit l’ordre habitual per tirar-lo endavant. “Primer cal tenir un projecte i veure si és viable o no i després s’executa, però aquí es va fer al revés. Crec que la gestió va ser fatal i no es pot fer passar la carreta davant dels bous.”

Respecte a la gestió que el comú fa de l’ecoparc, Majoral no va fer una valoració directa tot i que sí que la va vincular a la manera com es governa el comú. “No és un problema de Naturlandia sinó que es gestiona igual com es fa a la resta de la parròquia”, va dir.

Un dels problemes més significatius que veu en aquesta majoria són les discrepàncies internes que hi ha hagut perquè creu que no han ajudat. Majoral reconeixia disputes internes en la seva etapa de conseller, però no fins al punt al qual han arribat. “He estat en tres consolats i he estat lluny, però molt lluny, de viure les situacions que ha patit aquest consolat. D’entrada tots els membres de la majoria estàvem a la junta de govern i teníem les nostres discrepàncies però les parlàvem en comissió i arribàvem a una entesa. Aquí sembla que falta equip.”

On sí que coincideix amb Laurèdia en Comú és en la valoració que fa de l’actuació del Govern a la parròquia. El conseller general d’UL afirma que “no em ve al cap cap projecte que hagin fet”, i ho exemplifica dient que “renten la cara a Sant Julià amb un drap brut. S’omplen la boca parlant d’un vial que no és per a la parròquia sinó per al país i per ajudar Mobilitat, però poc té a veure amb el que volem”. Finalment, va lamentar “el tots contra un” que es va fer contra la seva formació.

tracking