Els Serradells obre dijous i aplicarà un descompte del 10% als abonats

La corporació anuncia que es podrà desenvolupar tota la part esportiva i obrir l’escola bressol però no així la piscina, la qual va quedar molt malmesa

Els Serradells obre dijous i aplicarà un descompte del 10% als abonatsANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú ha anunciat que el centre esportiu dels Serradells reobrirà les portes dijous, després d’estar tancat per l’incendi que va patir el 22 de novembre passat i que va malmetre de forma important l’estructura de la zona de la piscina. Precisament aquesta instal·lació serà l’única que quedi tancada, mentre que el gimnàs i l’escola bressol recuperaran la normalitat. A més, com que els treballs de reforma de la piscina es preveuen llargs, el comú ha decidit aplicar un 10% de descompte a totes les quotes d’abonament dels usuaris.

La reobertura complirà d’aquesta manera els terminis que havia previst el comú, que sempre havia defensat que es podria dur a terme a final de mes. Ja s’ha enretirat tota la bastida exterior, de la qual quedava un part que es va demorar per la forta nevada caiguda fa unes setmanes, i s’ha completat el túnel per accedir a l’aparcament que s’ha construït per garantir al màxim la seguretat, ja que no va quedar afectat per les flames però sí la façana que hi donava accés. A més, des de la corporació destaquen la feina de neteja que s’ha fet sobre les instal·lacions que tampoc va perjudicar el foc.

D’aquesta manera, gairebé tres mesos després els infants podran tornar a l’escola bressol. Des d’aleshores han estat reubicats a l’escola de Santa Coloma i al casal d’infants El Llamp. Per ells és per qui es va témer més quan es va declarar l’incendi i la cònsol major, Conxita Marsol, va expressar públicament la preocupació pel seu estat. Les professores van reaccionar ràpidament i els van evacuar de forma ordenada i tranquil·la fins a un bar pròxim, on van poder instal·lar els bressols fins que els familiars els van recollir. Els usuaris del gimnàs i de les activitats que s’hi desenvolupen també podran tornar dijous. Des del comú han volgut agrair la col·laboració prestada per la resta de centres esportius del país, amb qui van signar un conveni mitjançant el qual els abonats dels Serradells han pogut utilitzar les seves instal·lacions. No així amb el d’Escaldes, que va reobrir les portes poc després d’aquest conveni i cap de les dues corporacions va estimar ampliar-lo. Els clubs esportius que usen les instal·lacions podran recuperar l’activitat gradualment.

L’entrada al centre es farà exclusivament per la zona de l’aparcament i només podran accedir al recinte a través de la plaça Pier­re de Coubertin aquells que hi vagin a peu pel rec de l’obac. Així doncs, el pas per la rampa que connecta el pàrquing amb aquesta plaça ha quedat anul·lat, tant per a cotxes com per a vianants.

tracking