x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sant Julià de Lòria

Pintat demana treure Naturlandia del debat polític perquè tingui futur

L'ex-cònsol lauredià remarca que el parc "és un bon projecte" i que cap partit no qüestiona que hagi de seguir obert
El candidat de la terceravia i ex-cònsol lauredià, Josep Pintat, respon que Naturlandia “és un bon projecte i que el que necessita és estar despolititzat i serà la gran oferta de Sant Julià”, en ser demanat si se sent en certa manera responsable de l’evolució que ha tingut del projecte que va impulsar des del comú, durant una entrevista a la ràdio del Diari. Pintat destaca que el parc “aportarà a la parròquia” i puntualitza que “no he vist cap partit polític que vagi en contra de Naturlandia, al contrari, tots l’estan defensant i tirant endavant, a partir d’aquí té
  • #14 Josep Maria
    (12/02/19 21:01)

    Acabo de llegir la pàgina sencera que el programa electoral UL del Sr. Joan Albert Farré va dedicar a Naturlandia. Hi ha res més polititzat que un programa electoral? Crec que el Sr. Josep Pintat entén per despolititzar Naturlandia que ningú el faci responsable de la seva fallida, simplement.

    Respondre
  • #13 cristina
    (12/02/19 19:54)

    Si Naturlandua té futur que compri ell, amb els seus diners personals, les accions d'aquesta empresa deficitària i inviable. Si us plau, que no toquin els diners de la parròquia ni del país. Un grup de polítics irresponsables a costa de la ciutadania, sense més...

    Respondre
  • #12 PATATA CALENTA
    (12/02/19 16:19)

    És el joc de cada legislatura, la patata calenta que se la mengi un altre .... però ha de semblar que el parc té futur, aquesta és el conte, embolicar en paper de regal una cosa que en realitat és una poma podrida.

    Respondre
  • #11 Roser
    (12/02/19 15:57)

    Ni futur ni present!!!

    Respondre
  • #10 Canòlich
    (12/02/19 14:51)

    El Sr. Pintat segur que guarda dins de la màniga la mateixa carta que el Sr. Vila va mostrar a la reunió de poble: el cost de tancar Naturlandia és altíssim. El Sr. Vila el va xifrar al voltant de 25 milions de euros. I va deixar espantats i muts als assistents a la reunió. Quin deu ser el cost avui? Potser que ens POLITITZEM i demanem ja a les eleccions generals el tancament del parc.

    Respondre
  • #9 Meritxell
    (12/02/19 14:26)

    Despolititzar? No despolititzar? El que sí hauria d'haver fet el Sr. Josep Pintat el dia de la reunió de poble del 5/10/16 és demanar perdó als lauredians pel fracàs de Naturlandia i posar-se a disposició del cònsol Vila per ajudar, si podia ser útil, en el tancament de Naturlandia.

    Respondre
  • #8 Prohibit ser "faltón".
    (12/02/19 13:09)

    Sr. Pintat, quan diu "el que necessita [Naturlandia] és estar despolititzat" està insultant la intel·ligència dels lauredians. TOT el que afecta la vida ciutadana és política. Si es despolititzés, vostè deixaria de ser responsable de la fallida, fallida que arrossega la de les finances de comú. Si Naturlandia funcionés, vostè en faria un punt positiu importantíssim del seu currículum polític, sense cap dubte. I faria molt bé.

    Naturlandia NO funciona.

    Respondre
  • #7 Toni
    (12/02/19 11:39)

    Tthom té un passta i porta pedres a la sabata. Sr. Pintat ha de caminar amb elles si o si.

    Respondre
  • #6 Sense futur...
    (12/02/19 11:09)

    Amb o sense debat polític Naturlandia NO TÉ FUTUR, i de continuar injectant-hi diners públics acabarà amb el futur de Sant Julià. És paradigmàtic el cas de l'ós que aquests dies omple els diaris. Ja va ser prou barbaritat posar el Park d'animals... Quanta animalada seguida i sense rectificar!

    Respondre
  • #5 Molt bé home...
    (12/02/19 10:51)

    Pot ser si que s'hauria de retirar del debat polític... el Sr Pintat.

    Respondre
Veure’n més
14
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts