Reportatge

Debuta el dòmino

El popular joc va ser la novetat de la final del Campionat de jocs de taula de la gent gran, que va tenir picabaralles interparroquials.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La competitivitat no té edat i ahir es va poder demostrar una vegada més a la final del Campionat nacional de jocs de taula, que es va celebrar al Centre de Congressos de la capital. Tal com va reconèixer el president, Simó Duró, la jornada va transcórrer amb alegria i germanor però sempre hi ha espai per a petites picabaralles que s’acaben oblidat de seguida. “Ja se sap que moltes vegades hi ha tibantor entre les parròquies i el joc és origen de petites disputes, històries i incompatibilitats, però nosaltres passem d’això i ens centrem a passar-nos-ho bé”, reia Duró. A més de la competició de brisca, botifarra i Rummikub, enguany s’ha inclòs el dòmino, un joc que té molts seguidors i que ha vingut per quedar-se.

Duró es va mostrar encantat amb l’organització d’Andorra la Vella i va agrair la presència de tots els consellers de l’àrea Social de les set parròquies. La cònsol major, Conxita Marsol, va destacar els ànims de participar que tenen els padrins i “això ens dona més ganes de treballar per a ells”. L’any que ve, el relleu el prendrà Escaldes-Engordany.

Duró no va desaprofitar l’oportunitat per reclamar als polítics “que compleixin el que ens diuen i no ens hàgim d’esperar tant de temps”. En aquest sentit, es va mostrar content per “haver resolt el tema de la podologia” i reclama millores en residències i “benestar”.

Debuta el dòmino

tracking