Concurs per a l'explotació del servei de bar del Parc Central

Astrié diu que es vol repetir el format de l’any passat amb una ‘foodtruck’

Concurs per a l'explotació del servei de bar del Parc Central

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú de la capital va publicar ahir al BOPA el concurs per a la concessió de les dues terrasses de l’antic restaurant del Parc Central per instal·lar-hi un servei de bar a l’estiu. El conseller de Medi Ambient i Innovació, David Astrié, va explicar que la idea de la corporació és repetir la mateixa fórmula que ja va funcionar l’any passat, quan s’hi va instal·lar una foodtruck amb una carta de creps i begudes. En declaracions al Diari, Astrié va posar l’accent que enguany aquest bar tornarà a ser provisional i que la voluntat del comú és que el servei entri en funcionament “a principi de juny i estigui actiu fins a final de l’octubre vinent”. “Durant l’època de primavera, estiu i una mica de la tardor, que és quan hi ha més hores de sol”, va apuntar, i va recordar que el 2018 aquest bar “va anar molt bé”.

De fet, el conseller de la capital va argumentar que “el que va guanyar l’any passat el va decorar molt bé” i que “hi havia molta gent, i com que és una cosa que ha funcionat la tornarem a repetir”. “Hem fet una reforma molt important al Parc Central amb un entorn molt agradable i com que el restaurant no funciona volíem que hi hagués com a mínim un servei de restauració”, va afirmar. En aquest sentit, David Astrié va destacar que l’edifici que havia acollit el restaurant romandrà tancat perquè s’han de fer obres de gran envergadura que no estan previstes al pressupost per a aquest any.

Les persones que estiguin interessades en el concurs poden retirar el plec de bases des d’avui i han de lliurar les seves ofertes abans de les 15 hores del 7 de març a l’edifici del comú.

tracking