TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

El comú convoca una concurs d'idees per fer una porta d'entrada a la Margineda

Les ofertes es podran presentar fins a final de febrer i el pressupost màxim és de 150.000 euros

El comú convoca una concurs d'idees per una entrada a la MarginedaArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Andorra la Vella vol una porta d'entrada situada a la rotonda de laMargineda. Es tracta d'una iniciativa que es realitza per tal de potenciar l'entrada de vehicles per Santa Coloma i al centre de la ciutat.

Segons ha fet saber la cònsol major,ConxitaMarsol, amb aquest projecte es busca crear una atracció singular que, de forma natural, convidi a dirigir-se cap a l'avingudaEnclari. alhora, doni labenvingudaa la parròquia. Aquesta porta d'entrada es realitzarà en paral·lel a la construcció d'un nou projecte d'urbanització per part dels propietaris dels terrenys situats al marge esquerre en sentit pujada de l'avinguda d'Enclar. Aquesta iniciativa, les obres de la qual començaran a la primavera, reduirà a tres els carrils de circulació i habilitarà una rambla per a vianants de nou metres d'amplada i un carril bici.

Els professionals que hi vulguin participar han de tenir present que el cost màxim per als treballs d'aquest projecte és de 150.000 euros i que poden presentar les ofertes fins a les 15 hores del 27 de febrer, al Departament de Secretaria General del comú.

tracking