x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

El centre històric i Riberaygua aplaudeixen The Shopping Mile

Les dues associacions de comerciants creuen que es beneficiaran mútuament de tenir un eix central fort i unit
Les associacions de comerciants de Riberaygua i travessers i del centre històric aplaudeixen la creació de The Shopping Mile, la unificació dels eixos comercials de Carlemany, Meritxell i el Fener Boulevard que es va constituir dilluns passat. Segons indiquen les seves presidentes, Rosa Pascuet i Anna Riberaygua, és una “bona notícia”, ja que disposar d’una zona forta com aquesta atraurà molt públic i tots els eixos se’n beneficiaran, perquè són complementaris entre si. “Nosaltres estem encantats que finalment s’hagi constituït. Pel que fa a contingut, no tenim res a veure i, per tant, la gent que passegi per allà i
  • #4 Franc/And
    (01/02/19 08:31)

    Estic bastant d'acord amb els comentaris de #1,2 i 3. El problema número u, al meu parer, és que a Andorra, falta patriotisme. La prova evident la veiem amb la tendència a copiar gairebé tot d'Espanya i posant noms anglesos, com és el cas aquí. L'identitat andorrana s'ha perdut molt. Primer, el català que es parla actualment tira més cap a baix. I sobretot, el més preocupant per un país de llengua oficial catalana, és que la llengua espanyola està invadint tots els sectors. Fa poc, he sentit urbans parlar en castellà i fins i tot policies entre ells ! També cal escoltar molts discursos de polítics per a donar-se compte que la llengua natal i familiar no ès el català. L'accent és majoritàriament castellà. Personalment, no tinc rès contra el castellà perquè és una de les llengües la més parlada al món. Però hem d'ésser realistes. Aquí, el català es parla cada dia menys. També hem d'acceptar que l'anglès, llengua internacional, l'entenen millor els turistes. 

    Respondre
  • #3 Sense identitat própia
    (30/01/19 11:38)

    Aquest indignant fenomen d'extermini del Català és només una expressió paleta del nostre complex d'inferioritat davant tot el forà, una forma estúpida de presumir de «moderns» i «progressistes», fugint de qualsevol valoració de les nostres riqueses patrimonials, per considerar-les poc interessants.

    Respondre
  • #2 John Brown
    (30/01/19 11:16)

    Patètic el nom. No pot sonar més de fora?

    Respondre
  • #1 ciutadana
    (30/01/19 10:55)

    Ho sento però em sona de lo mes provinciá!

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts