x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Reportatge

“El plat el vull per a la vitrina”

Quatre parròquies van celebrar ahir la tradicional escudella i encants de Sant Antoni, demostrant que la tradició segueix en plena vigència tot i que té capacitat d’actualitzar-se. Tàpers i fogaines per a celíacs garanteixen que tothom pugui menjar-ne i gaudir-ne.
Sant Antoni és sinònim d’escudella i d’encants, encara que aquests dar­rers no es facin a totes les par­ròquies. Algunes es van avançar, altres s’esperen a Sant Sebastià (diumenge), però Andorra la Vella, Escaldes-Engordany, la Massana i Ordino van celebrar ahir les seves. Evidentment la de cada parròquia és la millor, especialment a la Massana, on el cònsol major, David Baró, i el flamant cap de la recentment creada Confraria de Sant Antoni, Josep Maria Troguet, així ho constaten. Des de la capital, Conxita Marsol es mostra més prudent però recorda els cinquanta anys d’història d’aquest àpat tradicional. Precisament a Andorra
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477