x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Ordino

Una trentena de ciutadans demana la cessió del Casamanya al comú

Hi ha un conveni per al lliurament de l’hotel a la corporació, però no es va fer efectiu
La trentena d’ordinencs que van participar en la reunió per debatre sobre el futur del quart d’Ordino ahir a la nit van determinar que la solució al conflicte passa per la cessió de l’hotel Casama­nya al comú. La trobada va servir per posar sobre la taula diferents punts de vista sobre el tema, però la voluntat general va ser de mantenir la institució com una figura històrica. En aquest sentit, la proposta dels assistents a la reunió és de trobar una fórmula per conservar el quart sense comprometre la gestió dels béns de la parròquia, com és el cas de
  • #5 Expoli
    (17/01/19 18:53)

    Si algú ha de donar o cedir l'hotel Casamanya,a Govern per un museu,o per qualsevol altra necessitat,ha de ser el Quart que ho cedeixi com a propietari que es.Mai el Comú.Ho heu entés bé.

    Respondre
  • #4 sos
    (17/01/19 18:42)

    la veritat 30 persones!!!! es un fracàs, us agradi o no Ordino es una ciutat dormitori, penseu realment que els interessa el quart, l'hotel casamanya, que l'aco estigui tancat... es mouen per altres valors ( treta de neu inclus a urbanitzacions privades, escoles dignes, centre esportiu a cost, guarderia a cost, si pot ser parkings a prop de casa, centre de salut, el forfait d'arcalis barat, poca construció per que la massificació els molesta, bona illuminació,....) enfi que a ordino tot aixó els politics ho fan bé. La sola cosa que teniu de comptar es amb els vots silencios, el que cada any mes nombrosos es queden a casa. Lluis si vols canviar les coses lluita per les LLISTES OBERTES, es la sola manera que canvien les coses a Ordino, tots ens coneixem i rallar, canviar es bó per la democracia. Sort

    Respondre
  • #3 Fill d'Ordino
    (17/01/19 08:06)

    Sr.LLuis Babi,vist qui hauria d'administrar els bens del Quart,i sobretot vist el funcionament del comú actual i l'anterior,amb majories absolutes i prcticant el jo mano i ordeno crec que no es el moment i abans de tot cal una reforma de la llei electoral.Arreglar el Casamanya si,tocar el Quart no.

    Respondre
  • #2 Prou gastar per res
    (17/01/19 07:58)

    Prou gastar, el Comú està carregat d'edificis buids com l'ACO i que no serveixen per res, surt caríssim

    Respondre
  • #1 La ceca
    (17/01/19 07:42)

    A veure,trenta persones han de decidir el que s'ha de fer del Quart d'Ordino i la gestió dels seus bens? i d'aquestes més de la meitat ni son d'Ordino i politics i ex politics que ja comencen a fer.se veure cara a les eleccions,aprofitant aquestes diguem consultes? No anem bé hi ha massa ambició per la cadira,pel poder.

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts