Una escala mecànica per arribar a Copríncep De Gaulle

S’invertiran 300.000 euros en la infraestructura i 400.000 en l’obra

Una escala mecànica per arribar a Copríncep De GaulleANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Escaldes-Engordany instal·larà unes escales mecàniques al carrer Peces Caldes per tal de connectar l’avinguda de les Escoles amb Copríncep De Gaulle. Ahir es va publicar al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) la convocatòria d’un concurs públic per a la contractació d’una empresa que porti a terme aquest projecte, el qual tindrà un termini de realització de sis mesos com a mínim, segons afirmen fonts del comú. El cost total de la instal·lació serà de 700.000 euros, dels quals 300.000 aniran destinats a les escales mecàniques i els altres 400.000 s’invertiran en les obres d’adequació de la zona.

D’altra banda, el departament d’Urbanisme del comú ha convocat un altre concurs públic al BOPA per a la contractació d’un enginyer que redacti i dirigeixi la construcció d’un aparcament amb barreres amb entrada i sortida per la carretera de l’Obac amb una capacitat per a una quarantena de vehicles. El pressupost que es destinarà a aquesta obra serà de 500.000 euros i tindrà un termini d’execució de tres mesos. Des del comú s’ha informat que es mantindrà el parc infantil que té accés per la carretera d’Engolasters i es milloraran alguns dels elements existents. També s’està estudiant la possibilitat de fer un pipicà.

Així mateix, l’ens ha convocat un concurs per a la continuació del projecte de reforma de totes les voravies de la parròquia per substituir el terra lliscant i adaptar-les al nou reglament aprovat pel comú durant el primer mandat. Aquesta reforma, la qual inclou 1.954 metres de voravia, tindrà un pressupost de 600.000 euros i es realitzarà en dos lots per zones. El primer lot constarà de la carretera de la Plana, el cementiri i la urbanització de la zona, mentre que el segon lot consta de l’avinguda de les Escoles, el tram que va des del carrer Josep Viladomat fins a la cruïlla amb el Pessebre; l’avinguda del Pessebre, entre Coprínce De Gaulle i la cruïlla de les Escoles, i el carrer Josep Viladomat, concretament la voravia de l’escola Sagrada Família. El termini d’execució serà d’uns dos mesos per a cada lot. A més, aquest projecte de reforma també afectarà dos camins empedrats: el camí d’Engolasters i el camí de la Font del Gat.

tracking