El comú i l'oposició elaboren un text per assegurar el pla de dinamització

UP+DA estan treballant amb L’A i PS per formalitzar l’acord que donarà continuïtat al pla guanyi qui guanyi les eleccions

El comú i l'oposició elaboren un text per assegurar el pla de dinamització

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, va anunciar ahir que tant la mateixa corporació com l’oposició del comú estan treballant actualment en la redacció d’un document per formalitzar l’acord al qual van arribar UP+DA, PS+Independents i L’A+Independents per a assegurar que el pla de dinamització comercial de la parròquia tiri endavant guanyi qui guanyi les properes eleccions. “Hi havia l’acord del ple del comú i ara la voluntat és treballar en un document conjunt [...] de totes les formacions perquè no passi com en d’altres plans de dinamització que s’han fet a Encamp, que en base al comú que ha entrat s’ha quedat al calaix”, va manifestar el cònsol major. “La nostra voluntat és que aquest pla tiri endavant, tots els grups hi estem d’acord i volem formalitzar aquest document conforme hi haurà el compromís que se li donarà continuïtat”, va afegir Torres.

Etiquetes:

Segons el cònsol major l’objectiu seria tenir enllestit el document que asseguri la realització del pla de dinamització comercial en les properes setmanes. “Crec que aniria bé que l’acabessin ratificant durant el mes de febrer”, assenyala el cònsol major encampadà sobre un acord que, segons afirma, va ser l’oposició la que el va fomentar per evitar repetir situacions del passat que evitarien la posada en marxa del pla de dinamització. “Nosaltres, encantats, i ja estem en l’elaboració d’aquest document per mirar de consensuar-lo i signar-lo entre tots”, va afegir Jordi Torres.

El cònsol major de la parròquia considera que encara no és moment de presentar iniciatives per al pla de dinamització i que abans d’això s’han d’acabar d’elaborar els documents que acreditin l’acord al qual es va arribar. “És clau primer poder tancar aquest acord amb tots els grups, i a partir d’aquí implicar-hi tothom, que totes les forces polítiques hi siguin presents i entre tots analitzar quines són les iniciatives i dinàmiques prioritàries per tirar endavant”, va manifestar Torres.

tracking