El PS titlla la plaça de The Cloud de ser “un record de la vergonya”

La consellera del PS+I posa l’accent en el fet que el nou espai “és fruit d’un seguit de despropòsits”

El PS titlla la plaça de The Cloud de ser “un record de la vergonya”ARXIU

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra Telecom va inaugurar fa dues setmanes la nova plaça situada a la parcel·la on s’havia de construir The Cloud, un espai obert amb unes grans lletres on s’hi llegeix Andorra i un llac amb un pont. El comú de la capital va celebrar la millora en la imatge d’un espai que havia estat tancat durant tres anys, mentre que l’oposició lamenta que s’hagi aixecat “un record a la vergonya”. En declaracions al Diari, la consellera del PS+I Dolors Carmona afirma que “el projecte que s’havia de fer no s’ha dut a terme, i ara d’alguna manera sembla que sigui una plaça en record als tres milions d’euros que s’han gastat en la planificació del nostre edifici emblemàtic”. “Aleshores, és més aviat un monument a una decepció”, argumenta, i justifica que “és vergonyós que encara sembli que sigui un espai emblemàtic o significatiu”.

“És un espai per recordar tots plegats que [el fallit The Cloud] ha valgut molts diners i no s’ha pogut dur a terme”, afegeix. Amb relació al condicionament de l’espai de cara a les festes de Nadal, la consellera socialdemòcrata reconeix que la retirada de les tanques dignifica una zona “que ha quedat en condicions molt precàries i provisionals durant anys”. Precisament, Carmona subratlla el fet que la nova plaça “és provisional”. En aquest sentit, la consellera ironitza i “felicita” el Govern “pel fet d’haver fet aquesta plaça provisionalment i sumar una despesa [275.000 euros] afegida al projecte de The Cloud”. “És fruit d’un seguit de despropòsits”, conclou.

Aprofitar el nou espai

Per la seva banda, el conseller de Cd’I+L’A Víctor Pintos coincideix a apuntar que l’espai a la parcel·la del fallit The Cloud és “la conseqüència de la manca de planificació que caracteritza a aquest Govern”. No obstant això, Pintos posa en relleu que “el que tinc clar és que alguna cosa s’havia de fer. Això s’havia de dignificar i a més ara amb les festes nadalenques i l’activitat comercial de l’avinguda Meritxell”.

En aquest sentit, el conseller liberal considera “personalment que ara que tenim l’espai obert s’hauria d’aprofitar per donar aire a tota aquesta zona”.

tracking